I huset er vi stolte af at samarbejde med

 Så meget som vi elsker kaffe, er vi ligeså vilde med basketball! Vi tror på, at god kaffe gør forskellen, og derfor er vi stolte af at kunne servere kaffen når bjørnene spiller i århus. 

Læs mere om bakken bears her: 

 

 


 

 

​​​​​Kjær & Sommerfeldt er københavns ældste vinhandel, med mere en 140 års erfaring, som gør at deres ekspertise er helt exceptionelt. Som noget nyt er de også åbnet i Århus og vil holde til i Østbanepakhuset på Skovvejen, hvor kunderne kan blive inspireret, undervist og få lov til at smage på vin.

Læs mere her: 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Arla Unika leverer mælken til vores kaffeskole og events, og sørger for, at den mælk du får serveret i din latte, machiato eller cappucino er helt perfekt til kaffe. 

Læs mere om Arla Unika her: 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Siden 2007 har Birthe Vembye været selvstændig fotograf og har dag daglig gang i hendes 260kvm store studie i Risskov. Hun arbejder med mode, kunst, produkt og portrætfotografering. 

Se vembye photo's hjemmeside her:

 

 


 

Når vi skal hjælpe nye iværksættere og studerende med at udvikle deres ideer og forretning, er vi glade for at kunne henvise dem til Zacher Advokater, så der er styr på det lovmæssige; både ift. generel erhvervsrådgivning, virksomhedsoverdragelse, erhvervslejeret og retsager. 

Se deres hjemmeside her:

 

 


 

Green solutions er pionærer når det kommer til at udtænke helt praktiske, miljøvenlige løsninger når det kommer til regnvand. I og med at vi i dag oplever mere og ekstremt regnfald, er der mange fordele ved at håndtere på egen grund, frem for at lede vand ud i kloaken. Green Solutions udstiller i vores hal og foran butikken i Risskov. 

Læs mere om Green Solutions her:

 

 

 


​​​​​​

Lyreco er danmarks største B2B leverandør af forbrugsartikler. De skræddersyer hver enkelt indkøbsaftale til den enkelte virksomheds specifikke behov med det formål at gøre hverdagen nemmere.  

 

Se deres hjemmeside her

 

 


 Movinti er en hjælpende hånd så du holder overblikket. Movinti sørger for at sætte dig i kontakt med de bedste flyttemænd, malere osv. og du får mulighed for at låne movinti's solide plastflyttekasser helt gratis når du bruger Movinti. Movinti er helt ny på markedet, og derfor har de ikke hjemmesiden oppe endnu. 

 

 


 

E3 Light siger sådan om dem selv:

Lys betyder alt. Vi kan ikke forestille os en verden uden elektrisk lys. Vi er omgivet af det, og vi er afhængige af det. For e3light Group er målet at lave lyskilder og belysning på en smartere måde, ikke kun for at skabe energieffektive belysningsløsninger, men også for at reducere indvirkningen på miljøet. e3light Group giver dig muligheden for at vælge belysning med betydning.

Se deres hjemmeside her:

 


Midt i Djurslands flotte natur og på samme areal som Danmarks bedste golfbane finder du Lübker Square. Et 3.500 m2 stort åndehul for hele familien.

Lübker Square tilbyder i nogle helt fantastiske rammer både Spa, Fitness og Subtropisk bad, Square Café og Square Lounge. Der er gode overnatningsmuligheder i både lejligheder og golfhuse samt skønne, lyse selskabs‐ og mødefaciliteter i både Lübker Square og på Lübker Lodge

På én og samme tid tæt på byer og lufthavn og alligevel langt væk fra alting, kan familien nyde et hyggeligt og afstressende ophold, uanset om det strækker sig over én eller flere dage.

 

Se deres hjemmeside her: 

 

 

Okkels is, kåret som byens bedste is i 2016 samarbejder med MokkaHouse til events, samt pakkeløsninger. De bruger også MokkaHouse kaffe når der skal laves den lækre kaffeis. 

Læs om Okkels her:

 

 


 

 

Igen, når vi skal henvise nye virksomheder og entreprenører til en revisor, sender vi dem i Kovsted & Skovgårds retning. Deres målsætning er at hjælpe mindre og mellemstore virksomheder fra etablering og gennem deres vækst til en succesfuld tilværelse. 

Se deres hjemmeside her: 

 

 


 

Innovative selection arbejder med det formål at skabe bindeled mellem nyt og etableret erhvervsliv. Innovative Selection ønsker at aktivere og realisere studerendes ideer og innovationsprojekter, sådan at de ikke går tabt, men derimod lykkes på grund af koblingen til et netværk. Koblingen sker bl.a. igennem afholdelse af events, der er mulighed for at mødes og netværke. 

Se hjemmesiden her: 

 

 

 


 

Rikke Topp er grundlægger og direktør i Life Component. Som tidligere topleder har hun mere end 15 års erfaring med lederskab og optimering af organisationer og lederhold samt forretningsudvikling. Nu kombinerer hun sin akademiske og forretningsmæssige erfaring med hendes unikke intiutive egenskaber for at optimere individer og organisationer.

Læs mere om Life Component her: 

 

 

 


 

 

MokkaHouse har støttet Dignity ved at sponsorere 2 x et årsforbrug af kaffe til Dignitys årlige auktion på lauritz.com

Læs mere om Dignity her: 

 

 

 


 

 

 

 

Women in Focus arbejder med en holistisk tilgang for at kunne skabe lighed, ved at bruge følgende strategier: handle med tillid, kommunikere med kraft, og samarbejde med indsigt, for at skabe forandring.

Se mere på hjemmesiden her: 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

MokkaHouse er glade for, at vi har et godt samarbejde med vores naboer, Børge Møller grafisk, når det gælder tryksager inde i huset og til events. Deres kvalitetsbevidsthed og effektivitet kan vi kun anbefale på det varmeste.

Se deres hjemmeside her:  

 

 

 


 

Kernelund er sat i verden for at hjælpe dem, der ønsker eller har brug for de super-egenskaber, som naturen har foræret os i form af nogle frugter og planter. Nøje udvalgt i den reneste form med et minimum af forarbejdning uden tilsat sukker, vand, E-numre, kemikalier eller andre tilsætningsstoffer; kan du få et superfood shot med kernelunds produkter. Kom og få smagsprøver på superfood shots den 

 

se deres hjemmeside her:

 

 


 

      

 

Stubbs Gastronomi drives af kok & indehaver Thomas Stubbs, som har stor viden og erfaring inden for hotel- og restaurationsbranchen. Siden 2005 har Stubbs Gastronomi leveret kvalitetsmad ud af huset til tusindvis af tilfredse private- og erhvervskunder i Aarhus og Østjylland. Uanset om det drejer sig om få eller flere hundrede kuverter, er målet altid at levere de bedste resultater. Med vores erfaring fra førsteklasses restauranter i Aarhus skaber vi løsninger, som er tilpasset dine behov og ønsker.

 

se deres hjemmeside her: