Nuova Simonelli Oscar II OPV Sort Espressomaskine

6.299,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet
Automatisk timerstyret dosering
Antivakuumventil
Nyt design
Smart steam håndtag
Bedre steamtip
Større vandtank
Bedre afløbsbakke
OPV

Oscar II er en espressomaskine, med vandtank, i et helt nyt design til hjemmebrug. Espressomaskinen er en varmeveksler-maskine med en kedel på 2 liter har du masser af dampkraft til at skumme din mælk, samtidig med at du brygger dit tidsstyrede espressoshot. Steamventilen er af samme type som du finder på de store professionelle cafémaskiner fra Nuova Simonelli.  Steamtippen er den samme WBC version, som også sidder på de store maskiner fra Nuova Simonelli. Den kan give dig silkeblød mælkeskum - perfekt hvis du fx. skal lave latteart.

Brugervenligheden er også helt i top, når du skal brygge espresso. Den ergonomiske filterholder er den samme som du finder på alle andre professionelle Nuova Simonelli espressomaskiner, og Oscar 2 er udstyret med et stort baggrundsbelyst betjeningspanel, der indeholder en programmérbar brygtimer. Du kan altså sikre dig, at din espresso altid tager samme om at løbe igennem. Ønsker du at stoppe gennemløbet før tid, trykker du blot på brygknappen endnu en gang. 

Maskinen har selvfølgelig 3-vejsventil, som tager trykket af filterkurven når du er færdig med at brygge, og du skal derfor også backflushe maskinen. Som noget nyt har maskinen også installeret antivakuumventil fra fabrikkens side, der sørger for nulstilling af pressostaten,når maskinen slukkes.

I forhold til den gamle Oscar, kan der nævnes følgende opdateringer:

  • Automatisk timerstyret dosering
  • Antivakuumventil
  • Nyt design
  • Smart steam håndtag
  • Bedre steamtip
  • Større vandtank
  • Bedre afløbsbakke
  • OPV

 

Vedligeholdelse af Oscar II

Husk eksempelvis, at du bør lave backflush efter brygning af 25 kopper kaffe

Ligeledes er det vigtigt, ligesom for alle espressomaskiner, at du bruger kalkfiltreret vand, eller vil maskine tage skade ret hurtigt, hvilket ikke er dækket under garanti/reklamation. De fleste steder i Danmark har hårdt vand i vandhanen, så vi anbefaler at du anvender kalkfiltreret vand med en hårdhed på max 4-5 Kh.