HUSK vi har

Prismatch

Vi hos MokkaHouse vil gerne sikre, at du som kunde får den bedste pris. Vi holder løbende øje med vores konkurrenter for at sikre, at vores priser er attraktive og lave for dig som kunde.

PRISMATCH gælder på alle vores produkter.

PRISMATCH gælder, når du sammenligner priser i vores WEB-shop med andre danske WEB-shops med dansk cvr-nummer.

PRISMATCH gælder ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som slag, kø- og åbningstilbud, eller i begrænset antal, ligesom PRISMATCH ikke gælder for specialfremstillede produkter, udsolgte varer hos os eller konkurrenter, engrossalg, medlemstilbud eller individuelt forhandlede priser. Endvidere tager vi forbehold for trykfejl hos os og vores konkurrenter.

PRISMATCH tager udgangspunkt i 1 stk. prisen inkl. den billigste mulige levering der modsvarer vores levering.

Forbrugerens ufravigelige rettigheder efter lovgivningen berøres ikke af PRISMATCH, f.eks. i forhold til reklamation- og garantibetingelser.

Vores bestræbelser går på at sørge for, at du som kunde opnår de bedste priser på maskiner og tilbehør. Såfremt du finder den samme vare et andet sted billigere, sender du os blot et link til prisen, så tjekker vi den. Er der tale om at den opfylder vores PRISMATCH betingelser, kvitterer vi selvfølgelig med at tilbyde det samme.

Vi forbeholder os retten til at afvise PRISMATCH, såfremt prisen ligger under vores anskaffelsespris.

Velkommen hos MokkaHouse