MOKKAHOUSE ¨GET TOGETHER¨

Bæredygtigt og socialt iværksætteri skaber succesfuld erhvervsudvikling.

IQ & EQ VÆRKSTED - iværksætter UNIVERSITET -
Bæredygtige mennesker
hvor Elite kaffe skaber et Elite iværksætterhus. Bæredygtig kaffe skaber et forum for bæredygtige iværksættere i vores  IQ & EQ værksted.
Rustikke og indbydende lokaler, kontorplads som iværksætterlegeplads til benyttelse og aktivering af flere former af vores intelligens,
som er med til at skabe, være kreativ, konkret og målrettet med passion.

Bæredygtigt og socialt iværksætter kontorfælleskab ¨IQ & EQ VÆRKSTED¨ søger:

Passionerede iværksættere, som har en krigerens ånd inden for bæredygtighed og socialt entreprenørskab.

Iværksættere med motivation til at gøre en forskel socialt lige så meget som inden for deres egen forretningsmodul.
Projektet IQ OG EG VÆRKSTEDET skaber revolutionerende iværksætteri på en mere nytænkende måde - Med socialt entreprenørskab.
Vi stræber efter at samle visionære og dygtige iværksættere som ser de muligheder fremtiden byder på menneskeligt og erhvervsmæssigt, for at være med til at skabe en bedre verden for os, vores børn og børnebørn.
Du skal have modet, motivationen, passionen for at gå foran sammen med os forretningsmæssigt for at vise at socialt entreprenørskab skaber både profit og kan være med til at afhjælpe sociale udfordringer eller bare skabe nytænkende veje.
Du skal tro på, at vi klapper bedre med to hænder end kun med en hånd.

HVAD OG HVORDAN:

Vi søger efter dig med et eller flere produkter, der kan passe ind i et bæredygtigt og socialt iværksætter kontorfælleskab.
Vi sætter vores virksomhed i spil for at hjælpe dig, hvor imod vi håber at du kan hjælpe MOKKAHOUSE og hjælpe os at hjælpe andre.

Udover vores personlige kompetence inden for iværksætteri, lederskab og SelfManagement forløb, så har vi produktet kaffe, maskiner og vores lokaler til arrangementer, showrooms, kontor, hyldeplads i forretningen, vores online systemer som gavekurve/pakkeløsninger sammensat af mange slags produkter (som evt. kan være din produkt) og logistikløsninger der kan hjælpe dig og salg af dit produkt.       
Du kan også vælge at deltage i vores sociale projekt ¨find your way¨, som bliver lanceret  2021

Læs under vores mission, vision, ide og koncept, hvem vi er.
Kan du se dig selv i sådan et levende projekt?
Hvis du kunne tænke dig at leje dig ind i vores kontor fælleskab og måske har brug for at benytte dig af nogle vores systemer, send en mail til natasha.lajevardi@mokkahouse.dk

Vores ønske scenarie:

Du arbejder med bæredygtighed for øjet.
Du har succes med salg af dit produkt
Du har lyst til at være en af de første iværksættervirksomheder som går foran sammen med andre, og viser hvordan social entreprenørskab også kan være bæredygtigt og profitabelt.
Både for dig og samfundet ved at vi går sammen og benytte os af hinandens styrke som systemer, lokaler, erfaringer, netværk  og produkter.
At du formodentlig har et bæredygtigt produkt som kan sælges i vores gavekurv
At du har brug for leje af hyldeplads i forretningen eller webshoppen eller lagerplads.

Send os en ansøgning til natasha.lajevardi@mokkahouse.dk

De varmeste kaffe hilsner
Team Mokkahouse

 

Traestub spire 5