Mokka happening

Mokka happening

HAR DU LYST TIL AT HJÆLPE OS med ”NOGET”?

Har du en masse tøj, sko, accessories m.m. Som du tænker, at du en dag vil bruge, men den dag er ikke kommet endnu?

Tænk hvis du kunne skabe lidt glæde og hjerterum for dem der savner det i hverdagen,og uden at du skal tage penge op ad lommen!

Vi tager Kaffeverden et skridt længere, hvor kaffen er med til at skabe “NOGET”.

Vores ny afdeling MOKKAHOUSE ”GET TOGHETER” byder en på et nyt koncept, hvor vi sammen på en kreativ, original og sjov måde, kan sprede lidt ”kaffeglæde” til dem der mangler det.

Hvordan? 

Vi stiller vores lokaler til rådighed for 2 dages salg af dit tøj brugt eller nyt tøj.

Overskuddet gives til dem der savner at mærke, at de også er husket og er værdsat.

Det kan være hjemmeløse, forældreløse eller lign. I kan selv være med til at bestemme hvor og hvem der skal få glæden af salget. Vi sætter en afstemning i gang her på fb. et par dage før.

Du skal blot videregive dit tøj, sko, accessoires m.m.  vi søger for at sælge dem her i vores lokaler og videregive hele beløbet til velgørenhed., Du kan også få en stand og sælge dine egen varer imod du betaler 50% af omsætning til velgørenheds formålet.

Vore kaffe container holder åben, hvor der sælges frisk brygget kaffe, hele omsætningen går ubeskåret til velgørenheds formålet.

HVAD ER FORMÅLet?

Vi connecter kvalitet, design, sanselighed, eksklusivitet, effektivitet, oplevelser, livskvalitet, forståelse og bevidsthed om vigtigheden i at stoppe ressourcespild både menneskeligt og materielt, med bæredygtighed og socialt entreprenørskab for øje.

Dette vil vi gøre på en kreativ, original og sjov måde. Vi vil være leveringsdygtige i at skabe en lettere, motiverende og mere værdiskabende vej for alle til at tage ansvar, uden at det er bundet til dårlig samvittighed eller skræk kampanger.

Men simpelt og enkelt med et ¨feel good¨ oplevelses koncept.

Mokka happening

MOKKA HAPPENING afholdes i MOKKAHOUSE

Du kan læse mere om hvordan du donere tøj eller booke en stand her