Vores risteri

Risteri 

Hos MOKKAHOUSE er alle vores bønner speciality kaffer og de vælges udelukkende ud fra aspekter som smag, kvalitet og bæredygtighed.

Vi værner om os selv, som menneske, om dig som kunde, samt om vores alle sammens klode så vores Rainforest Alliance og ØKO certificering er ekstremt vigtig for os og noget som vi er stolte af.  

Vi rister selv alle vores bønner i batches af 10 – 15 kg af gangen ud fra opskrifter som vi selv laver.

Da vi er ØKO certificerede registreres alle rist og alt, hvad der kommer ind og ud af vores grønbønnelager. Dvs at der er fuld sporbarhed således at vi altid kan finde tilbage til det rist og leverance som den enkelte pose kaffe tilhører.

Hos MOKKAHOUSE har vi kaffer fra alle verdenshjørner og igennem vores ristning stræber vi efter at frembringe de mest fremherskerende noter fra lige nøjagtig det land som bønnerne kommer fra. Derfor kalder vi også vores kaffer navne som Brasilien eller Etiopien, men da vi også hylder diversitet og gerne vil give jer en helt speciel kaffeoplevelse, har vi også kreeret nogen fantastiske blends, der får kaffen til at passe godt til den enkelte bryggemetode. Krigeren som er et barn af Brasilien og Uganda er f.eks fabelagtig til Espresso og Mafia, der er god til filterkaffe, kommer, fra Columbia og højsletterne i Minas Gerais, Brasilien.

Vi rister sæsonkaffer, hvor vi bliver inspireret af årstiderne og prøver at frembringe de noter som gør sig gældende. Det er eksempelvis blomster og friskhed til foråret eller nødder og chokolade i efteråret, hvor der er mere plads til fordybelse, mens vinden rusker i træerne.

Risteri 15