Hvem er vi

MokkaHouse har eksisteret siden 2008, og har gennemtiden har flere forskellige passioneret ejere, der alle har kræset omkring det vitale, en god kop kaffe til en fornuftig pris. I dag ejes Mokkahouse af Nord Roastery ApS. Som med deres bæredygtige tilgang til kaffe, er det helt rigtige match med Mokkahouse værdiere. 
 

Hvorfor hjælpe en iværksætter?

En succesfuld iværksætter har en drøm, som kan realiseres via tanker der udvikles til et nyt produkt, som kan skabe forandring og udskiller sig fra alt andet på markedet, som har en værdi han kan tilbyde/give til hans kunder for at dække deres behov, en iværksætter har brug for et netværk. og skaber et netværk.
Iværksætteren er en person med mod, som sætter nye regler/lov, overskrider personlige grænser, tager chancer, kender sit produkts værd, som kender sit eget værd, da produktet er virkeligheds gjort fra vedkommendes tanke og viser hvem han eller hun er.
En sublim iværksætter er en person som kender sin egen essens, som er kilden til drømmen, kaldet og passionen som netop er årsag til fremgang og at det lykkes.
 Når kunderne ved at modtage og købe iværksætterens ide, er det med til at gøre dennes drøm til virkelighed, og iværksætteren får noget tilbage for det han eller hun giver! Produktet får et liv som er skabt af iværksætteren.
En iværksætter er, en leder som har ansvar for at føre mennesker og ressourcer sammen ved at fremstille en vare eller serviceydelse.


Lasse Gross-Nielsen
Ejer
Simon Mahler
Ejer