Handelsbetingelser

Forretningsbetingelser 
Forretningsbetingelser for MokkaHouse´s website www.mokkahouse.dk og ved fysisk salg i butik.
Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse for køb af varer til levering i Danmark undtagen
Grønland og Færøerne.
 

1. Generelle oplysninger om virksomheden

2. Betingelser for salg til private

3. Markedsføring til forbruger

4. Betingelser for salg til erhvervsdrivende

5. Persondatapolitik

6. Lovvalg og værneting

7. Oplysning om klagemuligheder




1. Generelle oplysninger om virksomheden

MokkaHouse.dk ApS
Lystrupvej
8240 Risskov, Aarhus
CVR Nr. 31280923
Tlf: +45 71 995 405
info@mokkahouse.dk
www.mokkahouse.dk

MokkaHouse tilbyder salg af kaffe og tilbehørsprodukter via vores webshop eller butik. Vi har både salg
til B2B og private.


2. Betingelser for salg til private

2.1. Bestilling

Kunden kan bestille varer via www.MokkaHouse.dk og købe varer i den fysiske butik på
adressen under pkt. 1.
Køb via www.MokkaHouse.dk forudsætter, at www.MokkaHouse.dk ikke er lukket grundet
vedligeholdelse.
Kunden kan kun foretage køb, såfremt denne er fyldt 18 år eller har en værges accept for
købet.
Bestilling foregår ved at tilføje en vare til indkøbskurven ved at klikke på ikonet ”læg i
indkøbskurv” ved enten at klikke på ikonet ”Køb” eller fra varens specfikke produktside med
information om produktet.
Bestillingen gennemføres ved at klikke på ”vis kurv” og følge proceduren der fremgår af
indkøbskurven. Kunden kan altid ændre i bestillingen indtil kunden bekræfter betaling af købet.
Der tages forbehold for pris, - billede, og skrivefejl, samt udsolgte varer.

Betaling vil først blive trukket på din konto/kort, når varen afsendes.


2.1.1. Pris
Alle priser på websiden angives inklusive moms, afgifter, told mm.
Prisen oplyses altid i DKK – Danske kroner.

2.2. Betaling
Ved brug af betalingskort er kunden altid sikret mod misbrug.
Kunden har også mulighed for at gøre indsigelse mod en betaling, når kunden modtager
betalingsoversigten.
Kunden har ingen selvrisiko i tilfælde af at kundens kort bliver misbrugt i en internet-butik, der
benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er kunden bedre sikret end
ved at handle i en fysisk butik, hvor kunden har en selvrisiko på 1.200 kr. hvis dankortet
misbruges ved brug af pin-koden.
De data kunden sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL).
Disse kan således kun læses af PBS. Hverken MokkaHouse.dk eller andre har mulighed for at
læse dataene. Når betalingen er godkendt, er den endelige købsaftale indgået imellem
MokkaHouse.dk og kunden.
Der kan aldrig trækkes et større beløb, end kunden har godkendt ved købet.
MokkaHouse.dk tilbyder følgende betalingsmulighedder i e-butikken:
• Dankort, herunder E-Dankort
• Visa
• Mastercard
• PayPal

2.2.1. Kvittering
Ved gennemført bestilling på e-butikken modtager kunden en ordrebekræftelse pr. mail fra
MokkaHouse.dk. Købsaftalen er først gennemført og bindende fra tidspunktet, hvor denne
ordrebekræftelse modtages.

2.3. Levering
Levering sker normalt inden for 1-3 arbejdsdage fra bestillingsdagen.
Ved bestilling af varer, som ikke pt. er på lager, kontakter vi kunderne via e-mail eller telefon.
Der tages forbehold for udsolgte varer.
Levering sker til den oplyste adresse, og modtages af kunden eller dennes bemyndiget.
MokkaHouse.dk benytter følgende leveringsmuligheder:
• GLS og GLS Pakkeshop
• Pallefragt
Afhentning sker fra vores butik på adressen under pkt. 1. Afhentning kan ske indenfor butikkens
åbningstider:
Mandag - Torsdag: 9 - 16
Fredag: 9 – 15
Lørdag - Søndag: Lukket
Helligdage: Lukket
Alle bestillinger af varer under 499 kr. tillægges et fragbeløb på 39 kr. inkl. moms
Alle bestillinger af varer over 499 kr. leveres fragtfrit.

2.3.1. Transportskader
Såfremt det mod alt forventning skulle ske at pakken fremkommer transportskadet, eller
produktet indvendigt er skadet, skal dette anmeldes til MokkaHouse.dk indenfor 24 timer fra
MokkaHouse.dk har modtaget pakken via følgende mail adresse:
info@mokkahouse.dk
Send derfor en email til MokkaHouse.dk med følgende:
• Et billed af forsendelsen (udvendig, såfremt der er synlige tegn på skader og trykmærker)
• Et billed af varen (indvendig i kasse, såfremt denne er skadet)
• En kort og præcis beskrivelse af hændelsesforløbet med forsendelsen og transportøren
MokkaHouse.dk hæfter ikke for skader som er opstået på produkterne i kundens varetægt og
transport efter modtagelse.
Såfremt pakken har klart synlige skader som har betydning for varens helhed, anbefaler vi at
kunden blot afviser forsendelsen og lader pakken sende retur til MokkaHouse.dk for behandling
med transportøren. Derved sender vi en ny vare til dig og vi løser problemet med transportøren
uden at du som kunde skal have besvær med dette.

2.4. Returret
Kunden har 30 dages returret.
Returretten er betinget af, at der ikke er tale om varer der:
• Forældes eller forringes hurtigt
• Personligt prægede eller er bestilt specifikt til denne
• Bliver blandet uløseligt sammen med andre varer
Ikke-fordærvelige varer må gerne håndteres på en sådan måde, at kunden kan fastslå varens
art, egenskaber og den måde, der fungerer på. Dette indebærer at bryde emballagen for at se
varen.

Kunden hæfter for forringelse af varens værdi som skyldes anden håndtering. Dette kan bl.a.
være brygning på kaffeudstyr og rengøring af maskiner. Da emballagen har en betydning for
gensalgsværdien, hvorfor der også sker en forringelse ved ødelæggelse af emballagen.
Værdiforringelsen vurderes af MokkkaHouse.dk.
Kunden afholder selv udgiften for fragten ved returnering af varen.
Kunden sørger for at varen returneres i original emballage, som derudover er forsvarligt
emballeret ved returnering.
Returretten på 30 dage indebærer, at kunden har 30 dage til at udøve sin returret efter varens
modtagelse. Kunden kan også returnere varen ved at nægte af modtage varen, når der leveres.
Kunden kan returnere varen ved at møde fysisk på adressen eller sende varen til adressen
under pkt. 1.

Vi vil tilbageføre din betaling til samme kort som er betalt med uden beregning.
Hvis kunden ønsker at tilbageføre pengene til en anden konto end
betalingskontoen, påregnes et håndteringsgebyr på 30 kr. Behandlingstiden
på tilbageførsel til anden konto kan tage op til 14 dage fra varen modtages hos MokkaHouse.
Kunden skal for at udøve sin fortrydelsesret afgive en utvetydig erklæring til MokkaHouse.dk.
Dette gøres ved at følge dette link til returseddel og returfragt. Returseddel udfyldes og lægges ned

sammen de varer der sendes retur.
https://retur.pakkelabels.dk/mokkahouse

Den utvetydige erklæring skal senest være hos MokkaHouse.dk ved udløbet af den 30. dag
efter modtagelsen af varen.
Kunden har ansvaret for produktets undergang indtil tilbagelevering har fundet sted.
Der vil ske refundering af alle beløb modtaget fra kunden senest 14 dage efter MokkaHouse.dk
har modtaget returformularen. I tilfælde af, at der er sket forringelse af varens værdi vil
tilbagebetalingsbeløbet modregnes et beløb svarende til værdien af forringelsen.
Der vil ske tilbagebetaling til det elektroniske betalingsmiddel, hvorfor betalingen er foranlediget.
Kunden skal huske at opbevare dokumentation for at have sendt varen til MokkaHouse.dk.
MokkaHouse.dk tilbyder en rabat på forsendelser via GLS. Kunden kan med fordel benytte sig
af muligheden ved at købe et returlabel på www.MokkaHouse.dk.
Kunden kan derudover se priser på forsendelse af pakker hos Post Danmark.

2.5. Reklamation
Kunden har 24 måneders reklamationsret.
Reklamationsretten er betinget af, at varen ikke har mangler som:
◦ Er opstået ved fejlagtig brug af produktet
◦ Følger af skadevoldende adfærd
◦ Følger af manglende vedligeholdelse
◦ Der i øvrigt ikke kan anerkendes en mangel efter Købelovens regler.

Kunden skal reklamere inden rimelig tid efter at have konstateret manglen. Reklamation inden
to måneder efter at have opdaget manglen er altid rettidig.
MokkaHouse.dk refunderer rimelige fragtomkostninger, som kunden måtte have i forbindelse
med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.
MokkaHouse.dk forbeholder sig retten til at forsøge at afhjælpe eller omleverer varen. Ligeledes
foretages der ikke omlevering eller afhjælpning på varer, hvor omkostningerne ved dette er
uforholdsmæssigt.
Kunden skal inden reklamation kontakte MokkaHouse.dk for at modtage et returnummer, der
skal vedlægges ved reklamationen.
Kunden skal ved reklamation levere produktet til MokkaHouse.dk på adressen under pkt. 1.

2.6. Klagebehandling
Skulle det mod forventning ske at kunden ikke er tilfreds med den service MokkaHouse.dk har
ydet, har kunden mulighed for at tage sagen op hos forbrugerklagenævnet.
Dette kan gøres via følgende link:
https://minsag.forbrug.dk/FKVWeb/CheckComplaintStart.aspx


3. Markedsføring til private

3.1. Nyhedsbrev

Kunden kan vælge at tilmelde sig nyhedsbrevet for MokkaHouse.dk
Nyhedsbrevet indeholder information om virksomheden og dens produkter – herunder relevante
tilbud mm.
Nyhedsbrevet modtages kun ved udtrykkeligt at have accepteret modtagelsen.
Ønsker kunden ikke længere at modtage nyhedsbrevet sker afmelding på
www.MokkaHouse.dk eller ved at klikke på linket i selve nyhedsbrevet.

3.2. Tip-en-ven

Tip-en-ven funktionen indebærer, at kunden kan sende information om hjemmesiden til en ven.
Denne tip-en-ven funktion indeholder ikke markedsføringsmateriale.


4. Betingelser for salg til erhvervsdrivende

4.1. Bestilling

Kunden kan bestille varer via www.MokkaHouse.dk, over telefon og købe varer i den fysiske
butik på adressen under pkt. 1.
Køb på www.MokkaHouse.dk forudsætter, at www.MokkaHouse.dk ikke er lukket grundet
vedligeholdelse.
Kunden kan kun foretage køb, såfremt denne er fyldt 18 år eller har en værges accept for
købet.
Bestilling foregår ved at tilføje en vare til indkøbskurven ved at klikke på ikonet ”læg i
indkøbskurv” ved enten at klikke på ikonet ”Køb” eller fra varens specfikke produktside med
information om produktet.
Bestillingen gennemføres ved at klikke på ”vis kurv” og følge proceduren der fremgår af
indkøbskurven. Kunden kan altid ændre i bestillingen indtil kunden bekræfter betaling af købet.
Der tages forbehold for pris, - billede, og skrivefejl, samt udsolgte varer.

4.1.1. Pris

Alle priser på websiden angives inklusive moms, afgifter, told mm.
Er kunden logget ind som 'erhvervskunde' angives priserne eksklusiv moms.
Prisen oplyses altid i DKK – Danske kroner.

4.2. Betaling

Ved brug af betalingskort er kunden altid sikret mod misbrug.
Kunden har også mulighed for at gøre indsigelse mod en betaling, når kunden modtager
betalingsoversigten.
Kunden har ingen selvrisiko i tilfælde af at kundens kort bliver misbrugt i en internet-butik, der
benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er kunden bedre sikret end
ved at handle i en fysisk butik, hvor kunden har en selvrisiko på 1.200 kr. hvis dankortet
misbruges ved brug af pin-koden.
De data kunden sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL).
Disse kan således kun læses af PBS. Hverken MokkaHouse.dk eller andre har mulighed for at
læse dataene. Når betalingen er godkendt, er den endelige købsaftale indgået imellem
MokkaHouse.dk og kunden.
Der kan aldrig trækkes et større beløb, end kunden har godkendt ved købet.
MokkaHouse.dk tilbyder følgende betalingsmulighedder i e-butikken:
• Dankort, herunder E-Dankort
• Visa
• Mastercard
• PayPal

4.2.1. Kvittering

Ved gennemført bestilling på e-butikken modtager kunden en ordrebekræftelse pr. mail fra
MokkaHouse.dk. Købsaftalen er først gennemført og bindende fra tidspunktet, hvor denne
ordrebekræftelse modtages.

4.3. Levering

Levering sker normalt inden for 1-3 arbejdsdage fra bestillingsdagen.
Ved bestilling af varer, som ikke pt. er på lager, kontakter vi kunderne via e-mail eller telefon.
Der tages forbehold for udsolgte varer.
Levering sker til den oplyste adresse, og modtages af kunden eller dennes bemyndiget.
Levering har fundet sted ved overgivelse til fragtfører, der har påtaget sig forsendelsen fra
MokkaHouse.dk

MokkaHouse.dk benytter følgende leveringsmuligheder:
• GLS og GLS Pakkeshop
• Pallefragt
Afhentning sker fra vores butik på adressen under pkt. 1. Afhentning kan ske indenfor butikkens
åbningstider:
Mandag - Torsdag: 9 - 16
Fredag: 9 – 15
Lørdag - Søndag: Lukket
Helligdage: Lukket
Alle bestillinger af varer under 499 kr. tillægges et fragbeløb på 39 kr. inkl. moms
Alle bestillinger af varer over 499 kr. leveres fragtfrit.

4.3.1. Transportskader

Såfremt det mod alt forventning skulle ske at pakken fremkommer transportskadet, eller
produktet indvendigt er skadet, skal dette anmeldes til MokkaHouse.dk indenfor 24 timer fra du
har modtaget pakken via følgende mail adresse:

info@mokkahouse.dk

Send derfor en email til MokkaHouse.dk med følgende:
• Et billed af forsendelsen (udvendig, såfremt der er synlige tegn på skader og trykmærker)
• Et billed af varen (indvendig i kasse, såfremt denne er skadet)
• En kort og præcis beskrivelse af hændelsesforløbet med forsendelsen og transportøren

MokkaHouse.dk hæfter ikke for skader som er opstået på produkterne i kundens varetægt og
transport efter modtagelse.
Såfremt pakken har klart synlige skader som har betydning for varens helhed, anbefaler vi at
kunden blot afviser forsendelsen og lader pakken sende retur til MokkaHouse.dk for behandling
med transportøren. Derved sender vi en ny vare til dig og vi løser problemet med transportøren
uden at du som kunde skal have besvær med dette.

4.4. Returret

Erhvervsdrivende indrømmes ingen umiddelbar returret

4.5. Reklamation

Kunden har 12 måneders reklamationsret.
Kunden har kun ret til reklamation for mangler, hvis kunden tilstrækkeligt kan bevise, at manglen
var at forefinde på tidspunktet for levering eller før. MokkaHouse.dk bærer ikke længere faren
for varen ved levering.
Retten til reklamation gælder kun fra den oprindelig dato for varens overlevering. Senere
reparationer og omlevering medfører ikke en yderligere forlænget frist.
Ved mangler har kunden kun mulighed for at kræve afhjælpning eller omlevering. Omlevering
kan endvidere kun finde sted i det omfang omkostningerne hermed ikke er væsentlige.
Kunden forpligter sig til at undersøge produktet ved dets modtagelse som ordentlig
forretningsbrug kræver. Mangler, der burde have været opdaget ved en sådan undersøgelse
kan ikke senere gøres gældende.
Kunden forpligter sig til at reklamere straks og uden ugrundet ophold ved konstatering af en
mangel.

Reklamationsretten er betinget af, at varen ikke har mangler som:
◦ Er opstået ved fejlagtig brug af produktet
◦ Følger af skadevoldende adfærd
◦ Følger af manglende vedligeholdelse
◦ Der i øvrigt ikke kan anerkendes en mangel efter Købelovens regler.

Kunden forpligter sig til at overtage det fulde ansvar for varen ved senere reklamationstilfælde
ved videresalg til en erhverver, der hovedsageligt handler udenfor sit erhverv.
Må manglen anses for uvæsentlig indrømmes der ingen reklamationsret.
Kunden skal inden reklamation kontakte MokkaHouse.dk for at modtage et returnummer, der
skal vedlægges ved reklamationen.
Kunden skal ved reklamation levere produktet til MokkaHouse.dk på adressen under pkt. 1.


5. Persondatapolitik

5.1. Cookies

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos
brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved
brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en
cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn
i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugens harddisk
sammen med cachede filer. En cookie er således en tekst fil, der sendes til din browser fra en
web-server og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig,
når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.
MokkaHouse.dk anvender cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

Cookies bruges til:
▪ at skabe øget brugervenlighed
▪ at huske hvilke produkter der opbevares i indkøbskurven, når du handler på websitet.

5.2. Personoplysninger

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende
personlige oplysninger:
Navn, adresse, telefonnummer, e-mail-adresse.
Personoplysningerne registreres hos MokkaHouse og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne
slettes. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere
varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker
ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke
oplysninger der indsamles og hvorfor.
Vi opbevarer kontrakten, men du kan ikke selv tilgå kontrakten via vores website efterfølgende.
Du kan dog til en hver tid rette henvendelse til os, så sender vi kontrakten til dig på en e-mail.
Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger:
Ledelsen, administration og bogholderiet.

5.3. Kortoplysninger mm.

Registrerede kortoplysninger transmitteres krypteret ved SSL.
Oplysningerne videregives ikke til tredjepart. Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos MokkaHouse.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og
du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter
persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til MokkaHouse via e-mail på
info@MokkaHouse.dk

 

5.4. Fortrolighedspolitik

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.


6. Lovvalg og værneting

Køb reguleres efter gældende dansk lovgivning. Tvister i henhold til disse betingelser afgøres
hos danske domstole.

7. Oplysning om klagemulighed
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til konkurrence - og forbrugerstyrelsens center for klageløsning, Carl Jacobsens vej 35 2500 Valby. Du kan klage til center for klageløsning via http://www.forbrug.dk/

EU-kommisionens online klageportal kan også anvendes til indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land.Klage andgives her - https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage. Ved indgivelse af klage, angives vores e-mail adresse info@mokkahouse.dk