Nuova Simonelli Appia Life Std Espressomaskine - 2 Høje Gr. Vol. Sort

29.995,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet
Denne Nuova Simonelli Appia Life er en professionel espressomaskine med 2 høje grupper og volumetrisk dosering til din café, restaurant eller kantine

Nuova Simonelli Appia Life Std Espressomaskine - 2 Høje Gr. Vol. Sort

Denne espressomaskine har en stabil brygtemperatur og er udstyret med Nuova Simonelli's patenterede SIS (Soft Infusion System), som sikrer mere ensartede espressoskud og eliminerer problemet "channeling", hjælper den uerfarne barista, og giver en fantastisk crema i espressoen. Nuova Simonelli Appia Life er meget brugervenlig med ergonomisk filterholder med bøjet håndtag, der står vandret på bordet, så du kan stampe helt plant. Nuova Simonelli Appia Life er udstyret med "Smart-steam" steam-funktion, der giver dig fuld kontrol over dampen. Du skal ikke dreje et håndtag 12 gange før der er fuld knald på dampen, men et lille vip er nok til at give dig damp til mange cappucinoer.
Du styrer din brygning fra et betjeningsvenligt panel med 4 programmerbare volumetriske knapper per gruppe, der giver dig samme mængde kaffe gang på gang. Arbejdsområdet under grupperne er forhøjet, så der kan brygges direkte i høje latteglas.

Maskinen er udført i sort finish, og kommer med standard steamarme. 

Vedligeholdelse af Appia Life

Husk eksempelvis, at du bør lave backflush efter brygning af 25 kopper kaffe, eller mindst en gang om dagen.

Ligeledes er det vigtigt, ligesom for alle espressomaskiner, at du bruger kalkfiltreret vand, eller vil maskine tage skade ret hurtigt, hvilket ikke er dækket under garanti/reklamation. De fleste steder i Danmark har hårdt vand i vandhanen, så vi anbefaler at du anvender kalkfiltreret vand med en hårdhed på max 4-5 Kh.