Ascaso Steel Duo Pid Espressomaskine - Rustfrit stål

14.999,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet
Ø58 mm filter holder
OPV / PID
2 liter vand tank

STEEL-serien går et skridt videre og overskrider hjemmebrug. Det er en professionel kaffemaskine til hjemmet eller kontoret.

Den er designet af Ascaso Factorys ingeniørteam i dens UNO- og DUO-versioner, og den tilbydes i et robust industrielt karrosseri, der opfylder kravene fra den ekspertbruger. Den er fremstillet med materialer af højeste kvalitet (aluminium, rustfrit stål, messing) og et minimum af plastik. Standardversionen er udstyret med en Ø 58mm filterholder og elektronisk temperaturkontrol.

PID-versionen giver en fuldstændig professionel ydeevne: eksternt justerbar OPV og et eksternt PID-display til temperaturindstilling, justerbar præ-infusion, standby-mulighed og meget mere. En professionel maskine derhjemme!

  • Termisk stabilitet.
  • Kvalitet i kop.
  • Rustfrit stålkredsløb reducerer kalkopbygning.
  • Ubegrænset damp.
  • Konstant tryk.
  • Ingen skader på varmelegemet forårsaget af lav vandstand.

 

Sund 100%. AISI 316 rustfrit stål vandkredsløb. Ingen metalvandring i vand. Overholder den europæiske standard EN 16889.

Rent vand. Her bliver det hele tiden fornyet og rent for hver kaffe. Smag og duft af kaffen er upåvirket. Da vandet ikke står i kedlen og konstant genopvarmes, påvirkes kvaliteten ikke.

Mål (Brede/Højde/Dybte)
270x360x315 mm
Vægt (kg)
15kg
Farve
Rustfrit stål / Træ
Strømforbrug (w)
2100 w
Seperat steam kedel
Ja
PID
Ja
OPV
Ja