Brewista smart scale V 2.0

698,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet

Brewista Smart Scale V 2.0. Brewista har givet deres kaffevægt et re-design. Vi er glade for nu at kunne præsentere deres opgraderede Smart Scale 2.

Den nye vægt har den samme nano-coating som den gamle version. I denne udgave har man valgt at forsegle hele vægten i materialet, samt lavet en silikone platform til at ligge ovenpå vægten.

Brewista har stadig 6 programmer installeret på vægten, så du kan vælge det mode som matcher dit bryg. Men de har opgraderet display visningen med et ekstra cifre, så du kan se hvilket program din kaffevægt er indstillet til.

Vægten kan veje op til 2 kg med 0,1 g nøjagtighed, uden at gå på kompromis med, hvor hurtigt du kan læse resultatet.

Alt i alt har Brewista skruet lidt op for lækkerheden på deres nye vægt. Knapperne på fronten er sænket, så de er lettere at trykke på. Det giver en bedre helhed i designet og et lækre produkt at arbejde med. Vægten er ideel både til pour over og espresso bryg.

Ud over et nyt look, har Brewista opgraderet Smart Scale 2 vægten med et genopladeligt batteri som oplader gennem et micro usb stik. Ladekabel følger dog ikke med, og skal tilkøbes.