Hario V60 brygge kit

199,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet

Hario V60 Pour Over Kit indeholder alt hvad du skal bruge for, at komme i gang med brygge din pour over kaffe. Alt er samlet i en lille kasse. 

Dette bryggekit indeholder en plastik tragt, som er begyndervenlig, da den ikke skal opvarmes inden brug, og en V60 kaffekande af glas.

Hario V60 Pour Over Kit er rejsevenligt og det egner sig perfekt til en tur i vildmarken eller en tur i sommerhuset.  Det kun er kaffekanden man skal være lidt varsom med.

Sættet indeholder:

  • 2 kops V60 plastiktragt
  • V60 kaffekande
  • Måleske
  • 2 kops kaffefilter

Fremgangsmetode:

Anvend 15-25 g. frisk kværnet (mellem) kaffe på 2,5 dl kop kaffe. Filter vædes, kaffebønner påfyldes, friskkogt vand (ca 94 grader) hældes nænsomt over kaffebønnerne i en cirkelbevægelse midt mellem center og kant i tragten. Brygge- og ekstraktionstiden er ca 4 min. Se vores videoguide.

Sådan brygger på Hario V60
Videoguide
Guide

Sådan brygger du på din Hario V60.

Har du erfaring med andre pour-over metoder, så kan du nok genkende fremgangsmåden.
Erfaring eller ej, så er det rart at have en guide at støtte sig op ad. Derfor har vi udarbejdet en nem og simpel guide til dig (Se evt også vores videoguide).

Målene er til en 2 kops portion. 

Du skal bruge følgende ting:
Vær opmærksom på at du kan få kander, dripper og filtrer i 1 kops, 2 kops og 3 kops versioner. 

  • En Hario V60 kande 
  • En Hario Dripper
  • En kedel 
  • Hario V60 filtrer 
  • 21g kaffe
  • En vægt

1. Start med at kværne bønnerne. 
2. Kog 400g vand til 90-100 grader. Hvis du kun kan koge op til 100 grader, kan du lade det stå et par minutter.
3. Fold dit filter der hvor det er sat sammen.  
4. Sæt filteret i dripperen, og hæld nu en smule kogt vand henover.
5. Hæld vandet ud af kanden, da det kan have en bismag af papir. 
6. Hæld den friskkværnet kaffe i. 
7. Hæld derefter 50 gram vand i, i cirkulære bevægelser, så alt kaffe er dækket.
8. Efter 30 sekunder skal der ydeligere 350 gram vand i. Hold samme vandtryk igennem 1.5 minutter, mens du tilføjer de 350g vand.
9. Efter 1.5 min skal du lade den stå og løbe igennem i ydeligere 45 sekunder. 
10. Fjern tragten og server kaffen.