AeroPress Organizer Stand

299,00 DKK
inkl. moms
UDSOLGT - Leveres midt maj
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet
AeroPress Organizer Stand er en kompakt opbevaringsløsning med plads til din Aeropress, omrører, filterholder og ekstra AeroPress papirfiltre, hvilket gør den ideel til at holde din kaffestation pæn og ren

Med AeroPress Organizer Stand kan du holde din AeroPress kaffebrygger og tilbehør sammen og lige ved hånden! Denne kompakte AeroPress organizer passer til alle AeroPress lige fra Original og Clear til XL, sammen med tilbehør til at rydde op i dine skabe og holde bordpladerne pæne. Bring stil til dit køkken og nyd den perfekte opbevaringsløsning med det nye AeroPress Organizer Stand!

Hvorfor er vi så glade for AeroPress Organizer

OPBEVAR ALT PÅ ET STED - Opbevar AeroPress kaffemaskine og alt tilbehør bekvemt i én kompakt løsning

ELIMINER RODER I STIL – Slut med at fumle gennem dine skabe. Det kompakte, stilfulde design af AeroPress Organizer Stand giver dig mulighed for at holde hele dit AeroPress-system inden for rækkevidde.

FANTASTISK GAVE TIL AEROPRESSE-ELSKEREN – De dage med at besøge venner eller familie er forbi, kun for at finde noget rod i deres køkken. Giv dem et AeroPress Organizer Stand, og se dem gå fra rodet til ryddeligt.

SAMLER PÅ MINDRE END 60 SEKUNDER – Gå hurtigt fra unboxing til at få dit AeroPress-system sat op og pænt organiseret. Fire gummifødder holder AeroPress Organizer Stand på plads til skridfri opbevaring.

OPBEVARER ALLE FILTERSTØRRELSER - AeroPress Organizer Stand kan opbevare standard- og XL-mikrofiltre, Flow Control-filterhætten samt AeroPress-filteret i rustfrit stål (filtre og Flow Control-filterhætte sælges separat)