AeroPress Kaffebrygger + Rhino Compact Coffee hand grinder + 300g friskristet kaffe

698,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet
TILBUD

AeroPress

AeroPress blev hurtigt et kæmpe hit i hele verden, både for kaffe entusiaster og kaffedrikkere, som gerne vil udfordre den kommercielle kaffemaskine.

Virksomheden blev grundlagt i 1984 af Alan Adler, en berømt opfinder og pensioneret Stanford University ingeniørinstruktør.  I 2004 begyndte Alan at studere kaffebryggeprocessen og analysere kaffemaskine design for at skabe en helt nyskabende enhed, der ville brygge en overlegen kop kaffe. På en kaffebranchemesse i november 2005 debuterede Aerobie sin gennembrud AeroPress kaffemaskine. AeroPress giver dig det højeste niveau af ydeevne og kvalitet i deres produkter og kundeservice.

AeroPress er let at bruge, og kræver ikke meget udstyr eller en kompliceret brygge teknik. Du kan til gengæld lege med alle brygge elementerne, så du kan få en ny kaffeoplevelse hver gang du brygger med AeroPress.

Den allerførste gang du smager en kop kaffe lavet på AeroPress, bliver du temmelig sikkert overrasket. bryggetiden på AeroPress skiller sig ud fra andre bryggemetoder. Vandet er kun i forbindelse med bønnen i 20-40 sekunder, så undgår du den bitterhed som kan fremkomme af de langsomme bryggemetoder. AeroPress brygning giver de lys ristede kaffebønner mulighed for rigtig at vise sine smagskarakterer, såsom de frugtige og syrlige nuancer i bønnen.

AeroPress er et fornuftig og billig alternativ, når du ikke har en espressomaskine i nærheden.

 

Rhino™ Coffee Gear Kompakt Håndkværn

Rhinowares vil gøre baristaudstyr bedre og det er deres kompakte håndkværn et godt eksempel på.

Rhinowares compact håndkværn gør det virkelig nemt at lave rigtig god kaffe på farten, da den nemlig har en Aeropress adapter. Adapteren forbinder Rhinowares Compact kværnen med din Aeropress så al malet kaffe fra kværnen lander i din Aeropress. Derudover kan du putte kværnen i den medfølgende pose så al kaffe-støv ikke ryger ud i tasken eller du kan putte kværnen i  Aeropressens hule håndtag, når den ikke bruges- SÅ smart!