AeroPress A85 Original Kaffebrygger

229,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet
AeroPress blev hurtigt et kæmpe hit i hele verden, både for kaffe entusiaster og kaffedrikkere, som gerne vil udfordre den kommercielle kaffemaskine.

AeroPress A85 OrIginal Kaffebrygger

AeroPress A85 er den opdateret version af A80. AeroPress blev hurtigt et kæmpe hit i hele verden, både for kaffe entusiaster og kaffedrikkere, som gerne vil udfordre den kommercielle kaffemaskine.

Virksomheden blev grundlagt i 1984 af Alan Adler, en berømt opfinder og pensioneret Stanford University ingeniørinstruktør.  I 2004 begyndte Alan at studere kaffebryggeprocessen og analysere kaffemaskine design for at skabe en helt nyskabende enhed, der ville brygge en overlegen kop kaffe. På en kaffebranchemesse i november 2005 debuterede Aerobie sin gennembrud AeroPress kaffemaskine. AeroPress giver dig det højeste niveau af ydeevne og kvalitet i deres produkter og kundeservice.

AeroPress er let at bruge, og kræver ikke meget udstyr eller en kompliceret brygge teknik. Du kan til gengæld lege med alle brygge elementerne, så du kan få en ny kaffeoplevelse hver gang du brygger med AeroPress.

Den allerførste gang du smager en kop kaffe lavet på AeroPress, bliver du temmelig sikkert overrasket. bryggetiden på AeroPress skiller sig ud fra andre bryggemetoder. Vandet er kun i forbindelse med bønnen i 20-40 sekunder, så undgår du den bitterhed som kan fremkomme af de langsomme bryggemetoder. AeroPress brygning giver de lys ristede kaffebønner mulighed for rigtig at vise sine smagskarakterer, såsom de frugtige og syrlige nuancer i bønnen.

AeroPress er et fornuftig og billig alternativ, når du ikke har en espressomaskine i nærheden.

Mokkahouse - AeroPress videoguide
Bryggeguide - AeroPress
Dette skal du bruge for at brygge AeroPress:

  BrygningsGuide3

  • En AeroPress
  • Papirfiltre
  • Måleske
  • Doseringstragt
  • Omrøringsske 
Sådan gør du:

1. Start med at veje 16 gram hele kaffebønner af. 
2. Kværn bønnerne mellemfint til fint. (Smag dig evt frem til kværnegraden)
3. Varm vandet op til omkring 90 grader. Hvis du ikke har mulighed for at indstille temperaturen, kan du varme vandet op til 100 grader og derefter lade det stå et par minutter før brug. 
4. Læg filteret i filterholderen, og rens det ved at hælde lidt varmt vand på. 
5. Placer AeroPressen ovenpå din kop, og sæt samlingen over på vægten. 
6. Hæld nu 50-60 gram varmt vand i AeroPressen, og sving den en smule rundt. Sørg for at kaffen er blandet godt sammen med vandet. 
7. Efter 15 sekunder skal du hælde omkring 200 gram vand i. 
8. Lad det stå i et minut før du placerer stemplet på toppen. 
9. Pres forsigtigt stemplet ned med et jævnt tryk. Stop med at presse når der er 1-2 cm tilbage. De sidste rester kan nemlig bidrage til en dårlig bismag. 
10. Nyd nu din lækre friskbrygget kaffe.