Økologiske kaffebønner

Pris

Vores værdibaserede kaffe

Med bæredygtighed for øje, rister vi alle vores kaffer selv. Rainforest alliance og økologi er en naturlighed i vores sortiment og vi arbejder hårdt på at gøre alle vores kaffer så bæredygtige som muligt.

Vi tror på mangfoldighed og elsker diversitet. Derfor laver vi forskellige in-house blends af vores kaffer som passer perfekt til hver enkelte årstid eller den enkelte bryggemetode.

Gennem vores ristning kan vi komme tættere på både kaffenørden, og det almindelige menneske, som gerne vil have en god kvalitets kop kaffe, der er lavet med hjertet fra start til slut.

Vi har to kaffeserier - ELITE og Revolution
Du kan abonnere på alle vores kaffer under det enkelte produkt.


ELITE SERIEN

Kaffe af højeste kvalitet, ristet i små batches, der sikrer den mest præcise ristning og den perfekte smag.

10% af omsætningen på vores økologiske kaffer samt vores Rainforest Alliance kaffer bliver sponsoreret til sociale projekter.

Revolutions serie

Revolutionsserien er kaffe uden nonsens og til et meget fordelagtig pris. Vi rister kaffen i lidt større batches, men du får stadig speciality kaffe af en meget høj kvalitet.

Vi rister al vores kaffe med hjertet og giver alle mulighed for at købe lækker kaffe til samme pris som i supermarkedet.

10% af omsætningen på vores økologiske kaffer bliver derudover sponsoreret til sociale projekter.

Vores værdibaserede kaffe

SÆSSONKAFFE

Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.