NORD Roastery Prøvepakke 3 x 120g bønner

100,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet
Lad dine smagsløg komme på opdagelse. Smag tre forskellige bønner fra NORD Roastery i vores prøvepakke.
Pakken giver dig mulighed for at smage dig frem til din favorit.

Prøvepakken fra NORD Roastery er oplagt til dig, som gerne vil have en smagsoplevelse. Pakken giver dig mulighed for at prøve tre forskellige økologiske kaffebønner, og dermed mulighed for at udvide dine smagsløg indenfor speciality coffee. Den er perfekt til dig som er nybegynder i kaffeverdenen eller dig som i forvejen har meget viden om kaffebønner, men gerne vil prøve noget nyt.

Bønnerne er friskristet fra et lille risteri beliggende i Skødstrup. Størrelsen på risteriet betyder, at hver enkelte kaffebønne bliver omfavnet og derfor er kvaliteten også i top.  

Lad de dine smagsløg komme på en formidabel rejse til Peru, Columbia og Guatemala, ved blot at brygge en kop kaffe.

Gå på opdagelse med:

- 120g Peru El Palto 

En økologisk bønne bestående af arabica sorterne Caturra, Typica og Catimor. Det er en let og rund kaffe, som gør den egnet til både espresso, filterkaffe og mælkekaffer som latte og cappuccino. Den har et hint af appelsin og mælkechokolade, hvilket gør den til en favorit blandt mange kunder. 

- 120g Columbia Inza Cauca

En økologisk bønne bestående af arabica sorterne Colombia og Caturra. Den har et hint af passions frugt, vanilje og jordbær, hvilket perfekt til både filterkaffe, espresso og mælkekaffer som cappuccino og cortado. Bønnerne er ristet lidt mørkere, så de kraftigere smagsnuancer bliver fremhævet. 

- 120g Guatemala Asoproguate

 En økologisk bønne bestående af arabica sorterne Caturra, Catuai og Bourbon. Bønnerne bliver ristet lidt mørkere, for at fremhæve smagsnoterne. Kaffen er har hints af chokolade og karamel. Den egner sig perfekt til filterkaffe, espresso og mælkekaffer som cortado og flatwhite. 

 

Passer til
hjemmebryg
Passer til
hjemmebarista