Mexico koffeinfri økologisk kaffe - 1000G

190,00 DKK
inkl. moms
Fast levering?
Levering 1-3 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet
Okologi5
Koffeinfri specialkaffe. Denne økologiske Mexico kaffe er koffeinfri, så trænger du til en kop kaffe inden sengetid, eller trænger din krop i ny og næ at skrue lidt ned for koffeinen, så er denne lækre kaffe lige noget for dig.

Som en af ​​verdens største eksportører af certificeret kaffe repræsenterer Mexico et væld af uudnyttet potentiale til at producere specialkaffe. 

Mere end 500.000 landmænd producerer kaffe i Mexico. Småbrugere med mindre end 10 hektar udgør hele 70% af Mexicos kaffeproducenter. På grund af deres lille størrelse udføres det meste landbrugsarbejde af familien. De fleste gårde er som standard økologiske, og mange er certificerede.

Unge kaffedrikker driver genoplivning af koffeinfri kaffe, og ligesom deres nytiden alm. kaffedrikker forventer de specialkaffe og ofte sporbarhed og certificeret. Med mere end 50% af verdens befolkning under 30 år stiger efterspørgslen efter koffeinfri kaffe - og behovet for decaf, der smager godt og opfylder etiske eller miljømæssige standarder. Swiss Water tilbyder et alternativ til forbrugere, der er berørt af methylchlorid (MC) og ethylacetat (EA) processer. Fordi vandbehandling ikke anvender tilsatte kemiske forbindelser, kan kaffe opretholde organiske certificeringer, og kunderne kan sikres ved fravær af yderligere kemikalier. Vanskeligheden ved koffeinfrihed er, at mange af de smagsforbindelser, der giver kaffe en fremragende smag, ligesom koffein er vandopløselige. Enhver koffeinfri fremgangsmåde skal således udpege og fjerne koffeinmolekylet, samtidig med at så mange af smagsforbindelserne som muligt bevares. Processen begynder med et parti grønne kaffebønner, der er gennemblødt i vand for at fjerne koffeinen. I vand fjernes også mange af smagsforbindelserne, men bare rolig! Dette er forsætligt og vil bevare hjælpens smag i fremtiden. Denne første portion bønner kasseres derefter. Denne proces behøver kun at ske én gang, fordi blandingen, der fremstilles ved iblødsætning af disse bønner, kaldet grøn kaffeekstrakt (GCE), kan vedligeholdes og genbruges til at koffeinfri mange partier grønne bønner. Princippet bag WP er, at vand kun kan absorbere en bestemt mængde smagsforbindelser og koffein, før det er fuldstændigt mættet. Når vandet er fuldstændigt mættet, kan det ikke acceptere (og fjerne) flere smagsforbindelser, selvom de er i kaffen. Det første parti bønner skabte en fuldmættet vandblanding, GCE. For at behandle bønnerne til koffeinfri, køres GCE gennem et filter for kun at fjerne koffein. Nu er GCE fuldt mættet bortset fra koffein. Når en ny portion grønne bønner anbringes i GCE, er den eneste forbindelse fra de nye bønner, der vil blive accepteret i GCE, koffein, alt andet vil forblive i bønnerne, fordi GCE allerede er mættet med disse kemikalier og ikke kan ' tage 'mere.