UHA! vi skal lave ballade de næste uger!!!

I kan forvente, at vi bliver lidt uforudsigelige her i MOKKAHOUSE de næste mange uger, da vi har sendt vores direktør på en lang kaffepause på Caminoen. J

Hun skal vandre over 800 km og udover blod, sved og tårer kommer det til at kræve mod, passion, styrke og ikke mindst motivation. I denne anledning vil vi derfor præsentere vores nye kaffeserie som handler om, at sætte os som mennesker i fokus.  

Kaffe er vores passion og det bæredygtige menneske er vores vision - DET BÆREDYGTIGE JEG - den bedste udgave af dig.

Vi har fået en udtalelse fra vore Camino-direktør, hvor hun kort fortæller om MOKKAHOUSES tid før og efter alle de utrolige ting der er sket med MOKKAHOUSE over de sidste 18 måneder.

”Det hele startede over et glas rødvin i min baghave med BO – den tidligere ejer af MOKKAHOUSE, vi hurtigt fandt ud af, at vi var to passionerede iværksættere som havde en del tilfælles på den front. Bo fortalte, at han ikke var ledertypen, og at MOKKAHOUSE havde brug for en leder, en som kunne hjælpe tingene på sporet igen.

Bo´s passion strålede ud af ham, og det var helt sikkert derfor han var nået så langt de 8 år som MOKKAHOUSE havde eksisteret. Jeg fortalte ham om alle de ting jeg havde arbejdet med igennem flere år, og at jeg nok var født som en frontløber som elskede at være teoretiker, iværksætter og at arbejde med mennesker på mange plan.

Kort tid efter blev jeg spurgt om jeg vil hjælpe MOKKAHOUSE som direktør, jeg takkede ja på betingelse af vi skulle lave en form for fusion mellem de ting jeg arbejdede med og kaffen som var Bo’s passion.

Pga. af den nærmest perfekte storm var MOKKAHOUSE i betalingsstandsning da jeg startede, men jeg må sige at alle kæmpede, knoklede og gjorde deres bedste i hele processen.

For at gøre en meget lang historie kort; Efter 3 måneders lang og sej kamp, hvor mange uventede omstændigheder væltede det gamle MOKKAHOUSE omkuld, måtte vi erkende at virksomheden skulle omstruktureres, og at det var nødvendigt med nye friske kræfter og kapital.

Fra udvikling til afvikling

- Nogle gange er det bedste der kan ske at lukke en dør, så flere nye kan åbne sig.  

Jeg havde fra en start forsøgt at lufte tanken om, at det hele måske ville ende den vej det gik med Bo. Han var afklaret og ville så gerne gøre sit bedste for at rede stumperne ligegyldigt hvad resultatet blev, og det gjorde han helt til det sidste.

Fra afvikling til udvikling

- Jeg glemmer aldrig den torsdag hvor jeg sad på en cafe i Århus ventede på min date. Det var vores anden date. Vi havde mødt hinanden på Tinder få dage efter at MOKKAHOUSE lukkede og virksomheden var i budrunde for at blive solgt.

Jeg husker det tydeligt, da han kom hen til bordet, og kiggede ned på mig der sad og snakkede i tlf. Han hilste pænt med et HEJ, da det næste der kom ud af hans mund var: Hvad siger du til hvis jeg byder på Mokkahouse? ”Jeg har dog en betingelse, at du forsætter i virksomheden indtil vi har vendt skuden, ligegyldigt hvad vores indbyrdes forhold ender med” Herefter gik han ud og røg en cigar og efterlod mig lamslået og rystet.

Rasmus købte MOKKAHOUSE og vi måtte starte det hele forfra igen. Alt helt fra Dankort automat, til hjemmesiden der var lukket helt ned. Godt at vi var flere om bordet der havde været med til at starte flere virksomheder op før, for det blev til en meget hektisk og omstændig proces, med nye medarbejdere og mange nye processer. Alt blev endevendt og kun de gode ting blev taget med videre – De vigtigste der blev taget med, var PASSIONEN, MODET OG KRIGEREN I OS, MOTIVATIONEN, KÆRLIGHEDEN, OVERLEVELSES INSTINKT OG SPÆNDINGEN.

Jeg har den sidste tid nydt at se huset fuld af energi og glæde, hvor vi stille og roligt kan se resultater af indsatsen alle har lagt i MOKKAHOUSE.

Jeg har fået æren af at præsentere historien bagved den nye kaffeserie som vi lancerer og hvorfor vi navngivet dem som vi har, før jeg drager videre på en mere indre personlig rejse, og forhåbentligt vender retur med en større indsigt, for at sætte de resterende planlagte tiltag i gang.

Vi har alle en historie, læring, livsfilosofi og vores måde at anskue verdenen, men visse ting vil altid være en nødvendighed for os alle som et fællespunkt, for at komme igennem livet og livets læreringer.

Nemlig vores passion, evne til ændring og overlevelse, vores mod/krigeren i os, eventyrlysten, evne til at drømme og motivationen til at virkeliggøre dem – kærligheden alle søger til hinanden og til vores jobs, til naturen, til vores familie.

Det glæder mig at kunne præsentere vores nye kaffer, se dem her!

Kærligst Natasha”