Wilfa Uniform WSFBS-200B Kaffekværn - Sort

2.599,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet
58 mm kværneblade
Inkluderer vægt med timerfunktion
41 justeringstrin
Auto-stop sensor

Wilfa Uniform WSFBS-200B er vægten til dig der ikke vil gå på kompromis

Den nye WSFBS-200B fra Wilfa, er en opgradering af den gamle WSFBS-100B, som blev lavet i samarbejde med den Norske kaffeekspert Tim Wendelboe. WSFBS-200B er udviklet med fokus på at opnå den optimale kaffesmag. Nøglen til en god kop kaffe ligger nemlig i formalingen. Den solide konstruktion i alu. og stål, sammenholdt med den antistatiske kaffebeholder, gør kaffekværnen nem at holde ren, og det stilrene design passer ind i de fleste køkkener.

 

Kaffekværnen med indbygget vægt og app.

Wilfa WSFBS-200B har lige som sin forgænger, indbygget præcisionsvægt, der vejer med en nøjagtighed ned til 0,1g. Desuden kan du tilslutte vægten til din iPhone eller Android via Bluetooth. Vægten kan bruges til at brygge med, og sammenholdt med WIlla Start Appen, bliver du guidet igennem hele bryggeprocessen, i forhold til mængden af kaffe, formalingsgrad og mængden af vand.  

58 mm blade og 41 justeringstrin

Kaffekværnen fra Wilfa, er udstyret med 58 mm flade kværneblade, som man kender det fra de bedste espressokværnen på markedet. Hvilket gør at WSFBS-200B kan kværne alt fra stempelkande, over Chemex, Aeropress, filterkaffe til Espresso. De 41 justeringstirn gør, det nemt at fintune formalingsgraden helt præcist, for at opnår det perfekte resultat. Husk at hvis din kaffer er for bitter, så kværn lidt græver, omvendt savner du smag i kaffe, så prøv at kværn lidt finere. At kværne kaffe, handler om at prøve sig, frem og finde sin personlige præferencer. 

 

European Coffee Brewing Center (ECBC)

Wilfa Uniform WSFBS-200B er en af kun 3 kaffekværne der er godkendt af den uafhængige testorganisation, European Coffee Brewing Center. De har testet blandt andet for præcision i formalingsgraden, konsistent, kaffens temperatur og hvor mange kafferester der er tilbage i kærnehuset.  Du kan læse mere her

 

Brand
Wilfa
Model
WSFBS-200B
Knive
58 mm Flade
Indstillingsmuligheder
41
Kapacitet (hopper)
200g