Urnex Grindz

180,00 DKK
inkl. moms
Levering 3 - 5 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet
Urnex Grindz kværnrens

Dette rengøringsprodukt er det første af sin art til indvendig afrensning af kværnblade og kværnhus.
Produktet er 100% organisk og helt ufarligt at indtage.
Urnex Grindz kværnrens forlænger levetiden på din kaffekværn, med grundig indvending rensning af både kværnblade og kværnhus.
Kværnrensen fjerner effektivt gamle kafferester og kaffeolier fra alle kværnens indvendige dele, og dette tilmed uden at du skal adskille kværnen.

Urnex Grindz kværnrens

Dette rengøringsprodukt er det første af sin art til indvendig afrensning af kværnblade og kværnhus. Produktet er 100% organisk og helt ufarligt at indtage. Urnex Grindz kværnrens forlænger levetiden på din kaffekværn, med grundig indvending rensning af både kværnblade og kværnhus. Kværnrensen fjerner effektivt gamle kafferester og kaffeolier fra alle kværnens indvendige dele, og dette tilmed uden at du skal adskille kværnen.

Sådan anvender du Urnex Grindz kværnrens:

Tøm bønnebeholderen på kværnen for kaffebønner. Tænd for kværnen nogle sekunder således du sikre dig, at kværnen er helt tømt.

Fyld det røde låg med Urnex Grindz ca. 20-30 gram. og kom indholdet i bønnebeholderen. Tænd for kværnen og lad kværnrensen virke. Når det sidste Grindz er færdigkværnet er din kværn afrenset.

Fyld herefter det røde låg med kaffebønner og kværn disse. Når dette er gjort, er din kværn helt ren igen og klar til brug.

MokkaHouse anbefaler at dette gøres hver 14 dag, for optimal udnyttelse og vedligeholdelse af din kaffekværn