Sage SES 920 BTR - The Dual Boiler

10.999,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet
Kernen i denne maskine er et dobbelt kedelvarmesystem. Kedlen til espresso-shot er PID-temperaturreguleret, mens en separat dampkedel tilvejebringer øjeblikkelig og kraftig damp efter behov. Så du kan ekstrahere dit shot ved den rigtige temperatur og levere den optimale smag, mens du samtidig damper din mælk til cafékvalitet.

Præcis og gentagende ekstraktion

De to kedler i rustfrit stål og det opvarmede gruppehoved, der styres vha. et PID-system til digital temperaturregulering, sørger for, at vandet altid har den rette temperatur (+/- 1 °C) for at udnytte det maksimale smagspotentiale, shot efter shot.

19-22 g dosis for fuld smag

Få en jævn og afbalanceret espresso med den rigtige mængde malet kaffe. 58 mm portafilter på 19-22 gram er nøglen til en fyldig smag og third wave-kvalitetskaffe.

Mikromælkeskumning

Mælkeskummeren med det separate varmesystem producerer mikroskum i professionel kvalitet, der forbedrer smagen og gør det muligt at fremstille latte art.

LCD-display

Tillader nem programmering og har en timer til præcis styring af ekstraktionsprocessen.

Fleksibel shotstyring

Vælg mellem et shot, to shot eller manuel kontrol over, hvor meget espresso der ender i din kop for at få den perfekte dosis hver gang.

Specifikationer