Sage - The Barista Express - Sort

6.299,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet
Frisk kaffe kræver friske bønner.
Kaffemaskinen The Barista Express™ er designet til at male bønnerne direkte i filteret for at udtrække deres fulde smag for at få den friskeste kaffe direkte fra bønnen.
Barista Express espressomaskine vækker din indre barista til live og er en sand pryd i køkkenet.
Byd venner og familie på en helt speciel kaffeoplevelse. The Barista Express espressomaskine sikrer at, du får velsmagende espresso eller cappuccino hver gang.

Sage - The Barista Express™ Kaffemaskine

Frisk kaffe kræver friske bønner. Kaffemaskinen The Barista Express™ er designet til at male bønnerne direkte i filteret for at udtrække deres fulde smag for at få den friskeste kaffe direkte fra bønnen. Barista Express espressomaskine vækker din indre barista til live og er en sand pryd i køkkenet. Byd venner og familie på en helt speciel kaffeoplevelse. The Barista Express espressomaskine sikrer at, du får velsmagende espresso eller cappuccino hver gang.

Sage espressomaskine er en af de bedste på markedet, og sikrer velsmagende kaffeoplevelser i mange år.

I maskinen er der integreret en kværn med 18 forskellige indstillinger, så du kan få kaffen lige efter hvilken smag og aroma du ønsker. Friskkværnede bønner giver den bedste kaffeoplevelse. Bønnebeholderen er lufttæt og har en kapacitet på 250 g. Vandtanken er let aftagelig og er nem at fylde. Der er integreret et vandfilter i vandtanken. 360° skummunding gør, at du kan lave den perfekte skum til din cappuccino eller latte. Du kan justere hvor tyk og rig skummen skal være.

Du kan endvidere lave to kopper kaffe på samme tid, da der er TO-I-EN. Trykmåleren gør, at trykket kan måles under hele forberedelsen, hvilket giver kontrol samt indblik i hele kaffeprocessen. Kontrolpanelet giver fuld kontrol over brygningen af kaffen. Rengøring af espressomaskine holder din maskine ved lige og sikrer den gode kaffesmag. Når det er tid til rengøring, får du en notifikation på kontrolpanelet. Din kop bliver opvarmet, så kaffen holder sin varme længere. Bag maskinens drypbakke står et bræt, som kan bruges til alt kaffetilbehør.

The Barista Express™
The Barista Express™
  • 1 varmelegeme

  • Integreret kværn m/ 18 indstillinger

  • Bar-trykindikator som assisterer til den gode kop kaffe

  • Tryk: 15 bar

  • Separat varmvandsudløb til f.eks. tevand m.m.

  • Rustfri stålmælkekande

  • Single og dobbelt filter

  • 1850 W