Rancilio Silvia Pro X Dual

11.899,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet

Rancilio Silvia Pro har nu fået fået en makker, en X-udgave med soft infusion, brygmanometer, semi-professionelle funktioner, herunder 2 kedler med PID styring, til hjemmebrug, på kontorer og "coffee corner". corner".

Rancilio Silvia Pro X er en 1-gruppes espressomaskine, der giver præcision og kontrol over hvert skud, og dette med begrænset bordplads takket være dens kompakte design.

Rancilio Silvia Pro X er en blanding af den professionelle ydeevne, som Rancilio espressomaskiner er kendt for, samt de velkendte og gennem mange år afprøvede egenskaber ved Rancilio Silvia; nu med tilføjelsen af ​​to PID temperaturreguleringer, et digital display, to uafhængige kedler og et bredere udvalg af kaffeløsninger, pre infusion og brygmanometer, designet til at give den bedste kaffeoplevelse og for at imødekomme enhver ekspertbaristas behov.

Med det nye 2-kedel design, kan man brygge og steame mælk lige efter hinanden (eller samtidig), uden at skulle vente på, at en enkelt kedel varmer op eller køler ned.

Ved at aktivere soft infusionsfunktion fordeles vand ved reduceret tryk fra brygkedlen forsigtigt til kaffepanelet. Denne funktion, med justerbar varighed fra 0 til 6 sekunder, gør det muligt at tilberede kaffepanelet på den bedst mulige måde og fremmer en jævn og effektiv ekstraktion, dvs. i stand til at bevare og forstærke de sensoriske egenskaber for hver type blanding eller enkeltoprindelse kaffe.

Brygtryks monometeret, viser det reele brygtryk fra brygkedlen.

Rancilio Silvia Pro X er perfekt til dig, der ønsker en ægte italiensk espresso oplevelse!
 

Vedligeholdelse af Rancilio Silvia PRO X

Silvia modellerne er espressomaskiner, der holder i årevis - hvis du bare behandler den fornuftigt. Husk eksempelvis, at du bør lave backflush efter brygning af 25 kopper kaffe.

Ligeledes er det vigtigt, ligesom for alle espressomaskiner, at du bruger kalkfiltreret vand. De fleste steder i Danmark har hårdt vand i vandhanen, så vi anbefaler at man lægger et kalkfilter i vandtanken (se  Kalkfiltre).

For den bedste vedligeholdelse bør du desuden altid sørge for, at maskinen holdes tør. Det er især vigtigt, at du holder den tør under drypbakken - så der ikke ligger vand, som kan forårsage korrosion.