Rancilio Silvia Pro Dual Sort

14.495,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet

Den legendariske Rancilio Silvia har nu fået fået en storebror, en Pro-udgave med semi-professionelle funktioner, herunder 2 kedler med PID styring, til hjemmebrug, på kontorer og "coffee corner"., på kontorer og "coffee corner". Rancilio Silvia Pro er en 1-gruppes espressomaskine, der giver præcision og kontrol over hvert skud, og dette med begrænset bordplads takket være dens kompakte design. Rancilio Silvia Pro er en blanding af den professionelle ydeevne, som Rancilio espressomaskiner er kendt for, samt de velkendte og gennem mange år afprøvede egenskaber ved Rancilio Silvia; nu med tilføjelsen af ​​to PID temperaturreguleringer, et digital display, to uafhængige kedler og et bredere udvalg af kaffeløsninger, designet til at give den bedste kaffeoplevelse og for at imødekomme enhver ekspertbaristas behov.

Med det nye 2-kedel design, kan man brygge og steame mælk lige efter hinanden (eller samtidig), uden at skulle vente på, at en enkelt kedel varmer op eller køler ned.

Rancilio Silvia Pro er perfekt til dig, der ønsker en ægte italiensk espresso oplevelse!
 

Vedligeholdelse af Rancilio Silvia PRO

Silvia modellerne er espressomaskiner, der holder i årevis - hvis du bare behandler den fornuftigt. Husk eksempelvis, at du bør lave backflush efter brygning af 25 kopper kaffe.

Ligeledes er det vigtigt, ligesom for alle espressomaskiner, at du bruger kalkfiltreret vand. De fleste steder i Danmark har hårdt vand i vandhanen, så vi anbefaler at man lægger et kalkfilter i vandtanken (se  Kalkfiltre).

For den bedste vedligeholdelse bør du desuden altid sørge for, at maskinen holdes tør. Det er især vigtigt, at du holder den tør under drypbakken - så der ikke ligger vand, som kan forårsage korrosion.