Rancilio Silvia Espressomaskine inkl. Espressokværn og tilbehør

6.999,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet
Pakken indeholder:
1 stk Rancilio Silvia Espressomaskine
1 stk Rancilio Rocky kværn
1 kg Friskristet specialkaffe
1 stk Tamper
1 stk Tamper måtte
1 stk Knock box
1 stk steamkande

Den ultimative startpakke til dig der skal igang med Espresso

Vi har her samlet det ultimative starter set, til dig der skal købe dine første espressomaskine. Rancilio Silvia og Ranvilio Rocky, er udstyret mange kaffeentusiaster har startet deres rejse. Ud over espressomaskine og kværn, har du her alt hvad du behøver for at komme igang. Tamper, tampermåtte, knock box og steamkande, vi har til med smidt det første kg friskristet specialkaffe med.

Pakken indeholder:
1 stk Rancilio Silvia Espressomaskine
1 stk Rancilio Rocky kværn
1 kg Friskristet specialkaffe
1 stk Tamper
1 stk Tamper måtte
1 stk Knock box
1 stk steamkande

Rancilio Silvia MODEL V6 2021 - MED TIMER, ELSPAREFUNKTION OG RUSTFRI STEAMARM OG STAMPER I METAL

Den nyeste Rancilio Silvia model 2021 har indbygget elsparefunktion, der sørger for, at espressomaskinen ikke bruger unødigt strøm. Den slukker sig selv efter 30 minutter uden brug, men kan fint nå at blive varm inden for dette tidsvindue - så du kan nyde en kop dejlig varm espresso. Hver gang du bruger espressomaskinen, nulstiller du timeren, som giver 30 minutter mere.
Rancilio har valgt at lave gruppen om i farven sort istedet for det klassiske krom, og der medfølger en stamper i metal med træhåndtag.
Rancilio har valgt at opgradere knapperne på maskinen, med nye symboler for brygning og vand.

VEDLIGEHOLDELSE AF RANCILIO SILVIA

Silvia modellen er en espressomaskine, der holder i årevis - hvis du bare behandler den fornuftigt. Husk eksempelvis, at du bør lave backflush efter brygning af 25 kopper kaffe.
Ligeledes er det vigtigt, ligesom for alle espressomaskiner, at du bruger kalkfiltreret vand. De fleste steder i Danmark har hårdt vand i vandhanen, så vi anbefaler at man lægger et kalkfilter i vandtanken.

For den bedste vedligeholdelse bør du desuden altid sørge for, at maskinen holdes tør. Det er især vigtigt, at du holder den tør under drypbakken - så der ikke ligger vand, som kan forårsage korrosion.

VIGTIGT! STEAM KUN MÆLK TIL 2 KOPPER CAPPUCCINO AD GANGEN

Rancilio Silvia er udstyret med en enkelt kedel, som kun genfyldes ved brygning eller vandaftapning. Vær derfor opmærksom på, at der ved steamning ikke påfyldes vand på kedlen, som således risikerer at løbe tør for vand og derved blotlægges varmelegemet, hvilket kan ødelægge maskinen. Steam derfor kun mælk hvad der svarer til 2 kopper cappuccinoer eller 0,6 liter. Derefter skal kedlen genfyldes, enten ved brygning af kaffe eller ved at aftappe vand gennem steamarmen.

 

RANCILIO ROCKY - SOLID KAFFEKVÆRN I HØJ KVALITET

Rancilio Rocky er en fantastisk kaffekværn til espresso. Den er konstrueret i rustfrit stål og aluminium, hvilket ikke kun giver den et eksklusivt udtryk, men gør den også solid. De rustfrie kværnblade er 55 mm, hvilket på mange måder minder om hvad langt dyrere og professionelle kaffekværne har. Indstillingen af kaffekværnen er meget nem, og overskuelig, og foregår ved hjælp af klikjustering på selve bønnebeholderen. Bønnebeholder kan rumme 300 gram kaffebønner, og er fremstillet i kraftig plastik med blåt UV beskyttelse. Vi synes at det er en virkelig fin detalje, da den beskytter kaffebønnerne mod solen, og sørger for at kaffe holder sig frisk i længere tid. 

LYDSVAG, FLOT OG GANSKE HURTIG

Rancilio Rocky er, samlignet med andre kaffekværne, ganske lydsvag på trods af dens kraftige motor. På 20 sekunder kan den klare at kværne nok kaffe til en dobbelt espresso, hvilket vi synes bestemt er godkendt.

Rocky kaffekværn fra Rancilio er efterhånden en klassiker. Ikke meget har ændret sig de sidste år på designet, men hvorfor ændre noget der virker?

Rancilio Rocky kaffekværn passer perfekt i design til Rancilio Silvia espressomaskine, og er et fantastisk sæt at købe, når man skal i gang med at brygge kaffe, eller bare vil have noget der virker! 

 

VIGTIGT NÅR MAN JUSTERER FORMALINGSGRAD PÅ EN RANCILIO ROCKY KAFFEKVÆRN 

Når du vil justere formalingsgraden finere på kaffekværnen, så skal kværnen enten være helt tom for kaffebønner, eller også skal kaffekværnen være i gang, så kværnbladene roterer.