Rancilio Rocky Kaffekværn

1.999,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet
Specifikationer for Rancilio Rocky kaffekværn:

- Primær funktion: Espressokværn, men kan også bruges til filterkaffe.
- Stor bønnebeholder til 300 g kaffebønner.
- Kraftig motor
- Trinvis justering
- Flade kværnknive i stål med diameter på 50 mm.

Rancilio Rocky - Solid kaffekværn i høj kvalitet

Rancilio Rocky er en fantastisk kaffekværn til espresso. Den er konstrueret i rustfrit stål og aluminium, hvilket ikke kun giver den et eksklusivt udtryk, men gør den også solid. De rustfrie kværnblade er 55 mm, hvilket på mange måder minder om hvad langt dyrere og professionelle kaffekværne har. Indstillingen af kaffekværnen er meget nem, og overskuelig, og foregår ved hjælp af klikjustering på selve bønnebeholderen. Bønnebeholder kan rumme 300 gram kaffebønner, og er fremstillet i kraftig plastik med blåt UV beskyttelse. Vi synes at det er en virkelig fin detalje, da den beskytter kaffebønnerne mod solen, og sørger for at kaffe holder sig frisk i længere tid. 

Lydsvag, flot og ganske hurtig

Rancilio Rocky er, samlignet med andre kaffekværne, ganske lydsvag på trods af dens kraftige motor. På 20 sekunder kan den klare at kværne nok kaffe til en dobbelt espresso, hvilket vi synes bestemt er godkendt.

Rocky kaffekværn fra Rancilio er efterhånden en klassiker. Ikke meget har ændret sig de sidste år på designet, men hvorfor ændre noget der virker?

Rancilio Rocky kaffekværn passer perfekt i design til Rancilio Silvia espressomaskine, og er et fantastisk sæt at købe, når man skal i gang med at brygge kaffe, eller bare vil have noget der virker! 

 

Vigtigt når man justerer formalingsgrad på en Rancilio Rocky kaffekværn 

Når du vil justere formalingsgraden finere på kaffekværnen, så skal kværnen enten være helt tom for kaffebønner, eller også skal kaffekværnen være i gang, så kværnbladene roterer.