Nuova Simonelli MDJ On Demand - Espressokværn

9.995,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet

Nouva Simonelle har givet markedet denne kraftige professional kaffekværn, som passer til dig som har en cafe, hotel eller restaurant. Kaffekværnen passer også til en hjemmebarista, som gerne vil skrue lidt op for charmen på sit espressobryg.

Nouva Simonelle MDJ On Demand kaffekværn har en kværn der bygget sådan at motoren hænger i et gummiophæng, som så fungerer lidt som støddæmpere. Sammen med den gode isolering får du en imponerende lydsvag kaffekværn, uden at gå på kompromis med kvaliteten og tempoet.

Knivene er støbt i rustfri stål, sammen med den lave RPM på kun 1080 og de brede knive på 75mm undgår du at knivene bliver varme. Kværnen formår stadig at holde tempoet og klarer et dobbeltskud på omkring 6 sekunder. MDJ On Demand har en forkortet afstanden fra knive til udløb, (som en ekstra ”gadget feature” så kan udløbet justeres) så du undgår at brygge med gammel kaffe.

Fabrikken tester alle deres kaffekværne, derfor kan der godt være lidt restkaffe i maskinen, og tælleren kan vise andet end 0 i displayet.

Lydløs funktion

 MDJ On Demand har et nyt system til at arrangere den mekaniske del inde i karrosseriet, baseret på brugen af specielle "støddæmpere", der isolerer motoren, hvilket resulterer i lavere støjemissioner.

Micrometric grinds justeringer

Tillader uendelig og trinløs kontrol af grind grovhed.

Forenklet vedligeholdelse

MDJ er designet til lettere og hurtigere teknisk assistance. Dette betyder maksimal pålidelighed og lave vedligeholdelsesomkostninger.

Elektronisk display

Gør indstilling og styring af slibningen enkel og intuitiv.

Filterholderkrog

Håndfri slibning øger effektiviteten på stangen.

  • Power: 350 W - 1350 rpm
  • Kapacitet: 1,5 Kg
  • Skær: 64 Ø
  • Aluminium
  • Vægt: 13 Kg
  • Højde/bredde/dybde: 670/230/270