Nuova Simonelli Appia II 1 gr - inkl. 3 kg kaffebønner* - Espressomaskine til erhverv

18.995,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet
Nuova Simonelli Appia espressomaskine har ét gruppehoved, en stabil bryggetemperatur og kan sikre ensartede espressoskud ved hjælp af SIS (Soft Infusion System).
Maskinen er både velegnet til den erfarne og uerfarne barista, der ønsker at servere lækre kaffer og cappuccinoer, selv om de har begrænset plads. Med kun ét gruppehoved, har Appia den bedste teknologi koncentreret i et lille rum, der giver høj ydeevne og høj pålidelighed.

*Prisen er incl:
10 kg friskristet Brasilien kaffe fra eget risteri

Nuova Simonelli Appia espressomaskine har ét gruppehoved, en stabil bryggetemperatur og kan sikre ensartede espressoskud ved hjælp af SIS (Soft Infusion System). Maskinen er både velegnet til den erfarne og uerfarne barista, der ønsker at servere lækre kaffer og cappuccinoer, selv om de har begrænset plads. Med kun ét gruppehoved, har Appia den bedste teknologi koncentreret i et lille rum, der giver høj ydeevne og høj pålidelighed.

Espressomaskinen er velegnet til steder med minimal diskplads, restauranter og små kaffebarer.

Den ergonomiske filterholder er udstyret med et bøjet håndtag, som gør det nemmere at stampe kaffen. Steamarmen har en “smart steam” funktion, der giver kontrol over steamingsprocessen. Betjeningspanelet har fire justerbare volumetriske knapper, som kan give samme mængde kaffe hver gang.

Ved blot et tryk på knappen til vandudtaget, kan Nuova Simonelli Appia espressomaskine tilberede en Americano med en præcis mængde kogende vand. Derudover har espressomaskine et forhøjet gruppehoved, der gør det muligt at placere et latteglas under, hvilket gør latte-brygningsprocessen nemmere. Maskinen indeholder også en varmeveksler, en rotationspumpe, “profesionelli Sirai” pressostat og kan tilsluttes både fast vand og afløb.

Denne model af Nuova Simonelli Appia er med 1 gruppehoved

Funktioner og funktionalitet

  • Varmeveksler: Bryg og steam samtidigt, hurtigere og mere effektivt. Gør dine shots velsmagende ved at opretholde en konstant temperatur fra kedlen til at bryg-hovedet.
  • Smart Wand: Autosteam funktionen gør at alle kan lave en tyk og fløjls-agtig mælkebaseret drink. Altid ved samme temperatur og med den rette mængde cremede skum, med blot et tryk på en knap. Autosteam funktionen slukker automatisk ved den korrekte temperatur.
  • Forhøjet gruppehoved: Gør det muligt at sætte store latteglas under bryg-hovedet.
  • Soft Infusion System (SIS) : Sikrer at der brygges et konsekvent og lækkert espressoskud hver gang.
Vægt
42 kg
Kedel
5 L
Vandtilførsel
Direkte vandtilslutning
Steamarm
Rustfrit stål
Strømtilslutning
230 V/1800 W
Mål B - H - D
40 x 53 x 54,5 cm
Fuldautomatisk eller Manuel?
Manuel