Nuova Simonelli Appia Life Compact Std Espressomaskine - 2 Høje Gr. Vol. Sort

27.995,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet
Nuova Simonelle Appia Life Compact er en professionel espressomaskine med 2 høje grupper og volumetrisk styring, til café, restaurant eller kantine med begrænset plads

Nuova Simonelli Appia Life Compact Std Espressomaskine - 2 Høje Gr. Vol. Sort

Nuova Simonelle Appia Life Compact er en professionel espressomaskine med 2 høje grupper og volumetrisk styring, til café, restaurant eller kantine med begrænset plads. Appia II Compact har en meget stabil brygtemperatur og er udstyret med Nuova Simonellis patenterede SIS (Soft Infusion System), som sikrer mere ensartede espressoskud, hjælper den uerfarne barista, og giver en fantastisk crema i espressoen. Appia er meget brugervenlig med ergonomisk filterholder med bøjet håndtag, der står vandret på bordet, så du kan stampe helt plant. Appia er udstyret med "Smart-steam" steam-funktion, der giver dig fuld kontrol over dampen.

Du styrer din espresso fra et betjeningsvenligt panel med 4 programmerbare volumetriske knapper, der giver dig samme mængde kaffe gang på gang.

Maskinen er udført i sort finish, og kommer med 2 standard steamarme. Vær opmærksom på, at produktbilledet viser en autosteam steamarm.

Vedligeholdelse af Appia Life

Husk eksempelvis, at du bør lave backflush efter brygning af 25 kopper kaffe, eller mindst en gang om dagen.

Ligeledes er det vigtigt, ligesom for alle espressomaskiner, at du bruger kalkfiltreret vand, eller vil maskine tage skade ret hurtigt, hvilket ikke er dækket under garanti/reklamation. De fleste steder i Danmark har hårdt vand i vandhanen, så vi anbefaler at du anvender kalkfiltreret vand med en hårdhed på max 4-5 Kh.