Eureka MIGNON Manuale - Espressokværn - Sort

2.349,00 DKK
inkl. moms
1 - 4 dage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet
ACE System
Stepless Micrometric Regulation System (patented by Eureka)
"High Speed" Maintenance
50 mm knive
300g hopper

Eureka Mignon Manuale er en højkvalitets espressokværn, der er kendt for at levere jævne og nøjagtige kværningsresultater. Den er en af de mest populære manuelle espressokværne på markedet og er kendt for sin holdbarhed og pålidelighed.

En af de vigtigste faktorer for en god espressokværn er dens evne til at kværne bønnerne jævnt og ensartet. Eureka Mignon Manuale er udstyret med en stærk motor og en avanceret kværnemekanisme, der sikrer, at kaffebønnerne kværnes jævnt og præcist hver gang. Dette gør det muligt at brygge en lækker og velsmagende espresso med en rig crema og en fyldig smag.

En anden fordel ved Eureka Mignon Manuale er dens nemme betjening og indstillingsmuligheder. Den har en enkel og brugervenlig design, der gør det nemt at indstille kværnen til den ønskede kværningsgrad. Dette gør det muligt at tilpasse kværningsgraden til forskellige kaffebønner og bryggemetoder.

Samlet set er Eureka Mignon Manuale en højkvalitets espressokværn, der er kendt for sin præcision, pålidelighed og brugervenlighed. Hvis du er en kaffeentusiast, der sætter pris på en god espresso, så kan denne kværn være et godt valg for dig.

Brand
Eureka
Model
MIGNON Manuale
Farve
Sort
Knive
50 mm Flat
Display
Nej
Motor (rpm)
1350
Motor - Watt
310
Hopper kapacitet
300
Produktivitet (Espresso)
0,9 - 1,5 (g/s)
Mål (LxHxB)
140 x 350 x 120 mm
Vægt
5,6 kg
Opsætning