Eureka Mignon Libra - Espressokværn - Krom

5.078,00 DKK
inkl. moms
1 - 4 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet
Støjsvag
ACE System
Justerbar portefilterholder
Trinlæs finjustering
Instant Grind Weighing Technology
Touch skærm
55 mm knive

Eureka Mignon Libra er en højkvalitets espressokværn, der er kendt for sin pålidelighed, præcision og brugervenlighed. Denne kværn er designet til at levere en ensartet og nøjagtig kværningsgrad, som er afgørende for at brygge en god kop espresso.

En af de vigtigste fordele ved Eureka Mignon Libra er dens kværnemekanisme. Den er udstyret med en avanceret fladkværns teknologi, der sikrer en jævn og ensartet kværningsgrad. Denne kværnemekanisme er også meget holdbar og kræver minimal vedligeholdelse.

Eureka Mignon Libra har også en brugervenlig design, der gør det nemt at indstille kværnen til den ønskede kværningsgrad. Den er udstyret med en mikrometrisk indstillingsmulighed, der giver dig mulighed for at justere kværningsgraden med præcision på 1/10mm. Dette gør det muligt at tilpasse kværningsgraden til forskellige kaffebønner og bryggemetoder.

En anden fordel ved Eureka Mignon Libra er dens stilfulde og kompakte design. Den er velegnet til både hjemmebrug og kommerciel brug og kan nemt passe ind i ethvert køkken eller café.

Samlet set er Eureka Mignon Libra en pålidelig og præcis espressokværn, der er kendt for sin holdbarhed og brugervenlighed. Hvis du søger en kværn til hjemmebrug eller mindre kommercielle virksomheder, der kan levere en pålidelig og ensartet kværningsgrad, så er Eureka Mignon Libra et godt valg for dig.

Brand
Eureka
Model
MIGNON Libra
Farve
Krom
Knive
55 mm Flat
Display
Ja (Touch)
Motor (rpm)
1350
Motor - Watt
310
Hopper kapacitet
300g
Produktivitet (Espresso)
1,4 - 1,8 (g/s)
Mål (LxHxB)
192 x 430 x 124 mm
Vægt
6,5 kg
Instant Grind Weighing Technology
Brugerguide