ASCASO STEEL DUO PID + EUREKA MIGNON SILENZIO i hvid

15.499,00 DKK
inkl. moms
Håndlaves på bestilling | 2-4 ugers leveringstid
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet
Flot sæt der passer perfekt ind i det moderne køkken. Her får du ikke alene et flot espressosetup, men også en fantastisk espressomaskine med at du har behov for, for at bring cafe oplevelsen helt ind i køkkenet.

Bemærk: Ascaso bliver produceret ud fra ordre.

Derfor er der lidt længere leveringstid, men det er din garanti for at ud altid får den nyeste maskine, men de seneste funktioner.

 

ASCASO STEEL DUO PID 

STEEL-serien går et skridt videre og overskrider hjemmebrug. Det er en professionel kaffemaskine til hjemmet eller kontoret.

Den er designet af Ascaso Factorys ingeniørteam i dens UNO- og DUO-versioner, og den tilbydes i et robust industrielt karrosseri, der opfylder kravene fra den ekspertbruger. Den er fremstillet med materialer af højeste kvalitet (aluminium, rustfrit stål, messing) og et minimum af plastik. Standardversionen er udstyret med en Ø 58mm filterholder og elektronisk temperaturkontrol.

PID-versionen giver en fuldstændig professionel ydeevne: eksternt justerbar OPV og et eksternt PID-display til temperaturindstilling, justerbar præ-infusion, standby-mulighed og meget mere. En professionel maskine derhjemme!

  • Termisk stabilitet.
  • Kvalitet i kop.
  • Rustfrit stålkredsløb reducerer kalkopbygning.
  • Ubegrænset damp.
  • Konstant tryk.
  • Ingen skader på varmelegemet forårsaget af lav vandstand.

 

Sund 100%. AISI 316 rustfrit stål vandkredsløb. Ingen metalvandring i vand. Overholder den europæiske standard EN 16889.

Rent vand. Her bliver det hele tiden fornyet og rent for hver kaffe. Smag og duft af kaffen er upåvirket. Da vandet ikke står i kedlen og konstant genopvarmes, påvirkes kvaliteten ikke.

 

MIGNON SILENZIO FRA ITALIENSKE EUREKA

Med denne støjsvage on demand espressokværn fra Eureka, får du en pålidelig og driftsikker makker til din espressomaskine. Denne espressokværn er støjsvag og med 50 mm knive, der sammen med den kraftige motor, gør det muligt at kværne et dobbelshot på omkring 12 sek. Eureka Mignon Silenzio har med sin kraftige 310 watt moter, med 1350 omdregninger en rigtig god espressokværn til setuppet i hjemmet. Der kan være 300g kaffe i hopperen.