Ascaso Steel Duo Pid Espressomaskine + NANO F4E Espressokværn

15.999,00 DKK
inkl. moms
Håndlaves på bestilling | 2-4 ugers leveringstid
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet
Startset bestående af
Ascaso Steel Duo Pid - Sort
Ascaso Nano F4E - Sort
1kg Frisk ristet espressokaffe

ER DU KLAR TIL AT UDFORSKE ESPRESSOVERDEN? 

Skal du opgradere dit espresso set-up? ja så har vi sammen sat den helt rigtig pakke til dig, så du kan få cafe oplevelsen helt hjem i stuen. Ascaso Steel Duo Pid espressomaskine, med Ascaso Nano F4E, udgøre den perfekte kombination, til dig der har erfaring med espresso, du har måske allerede et setup, en Sage eller ligende, og ønsker at opgradere. Ud over det smukke og tidsløse design, får du også her kværn og espressomaskine med de nødvendige funktioner til at skabe cafe oplevelsen, hjemme i køkkenet.

ASCASO STEEL Duo Pid - SORT

Steel Duo Pid fra spanske Ascaso, har alt du behøver, i en rigtige espressomaskine. Det kompakte design, men stadigvæk kraftfulde maskine, bringer dig tæt på de professionelle maskiner. Ascasos special udviklet thermoblok, gør at espressomaskine er var og klar til at brygge på få minuter, hvor andre maskiner i samme klasse tager mellem 30 og 45 min for at være klar. Maskine er udstyret med seperat steam kedel, så du nemt kan brygge og steam på samme tid. Desuden er den opgraderet med Pid systemet, der styr bryggetemperaturen. 

 

ASCASO Nano F4E - SORT 

Nano F4E fra Ascaso er en lille men kraftfuld kaffekværn. Her får du Ø58 kværnebalde, og den kværner et single shot på bare 4,8 sek, hvilket er væsentligt bedre end de fleste cafe modeller. Nano F4E gør det muligt at justere formaling graden helt nøjagtigt, hvilket er alt afgørende for at opnå det helt rigtige resultat. 

 

Ascaso Steel Duo Pid Espressomaskine
Mål (Brede/Højde/Dybte)
270x360x315 mm
Vægt (Kg)
15 kg
Farve
Sort
Strømforbrug (w)
2100W
Seperat steam kedel
Ja
PID
Ja
OPV
Ja
.
Ascaso Nano F4E Espressokværn
Mål (Brede/Højde/Dybte)
169x473x240 mm
Vægt (Kg)
9 kg
Farve
Sort
Strømforbrug (w)
250 W
RPM
1400
Kværneblade
58 mm
Hopper kapacitet
500g
Timer
Ja