Brewista Artisan Gooseneck pour over elkedel 1L - Sort

1.295,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet
- Ergonomisk og komfortabelt greb
- Gooseneck til en lettere og mere kontrolleret pour over
- Elektronisk temperaturkontrol med LCD display
- hurtig kog og hold varme indstillinger
- Kapacitet 1,0 liter

At mestre dit morgenkaffe-ritual starter med Artisan-kedlen. Brewistas intelligente, in-house design giver mulighed for temperaturkontrol til grader for en perfekt brygget bønne. Udformet med kvalitet og præcision, er Artisan eftertragtet af ekspertbaristaer over hele kloden og af kaffeelskere, der ønsker en mere høj kaffeoplevelse. 

- Ergonomisk og komfortabelt greb
- Gooseneck til en lettere og mere kontrolleret pour over
- Elektronisk temperaturkontrol med LCD display
- hurtig kog og hold varme indstillinger
- Kapacitet 1,0 liter

Innovativt design - Komfort og stil
Det unikke afbalancerede håndtagsdesign skabt af Brewistas in-house designteam giver dig et komplet udvalg af flowkontrol og overlegen balance for en mere præcis brygningsoplevelse. Gooseneck tuden er designet til at være funktionel, iøjnefaldende og leverer en spildfri pour over kontrol, så du perfekt kan låse op for smagen af ​​dine friskristet kaffebønner med langsommere eller hurtigere hældninger.


Teknologi - Enkelhed og nøjagtighed
Fuld kontrol over din varme, for total kontrol over din kaffe. Brewistas LCD-konsol styrer vandtemperaturen i trin helt ned til 1 grad, for at få det bedste ud af forskellige kaffer eller måske te.

Historien bag Brewista Artisan Gooseneck pour over elkedel
Brewistas designere er også certificerede kaffeeksperter, men nogle gange kan de godt lide at slå sig sammen med industriens tunge eksperter for at hjælpe med at bevise deres design. Artisan-kedlen er et produkt af et sådant samarbejde, som tog Brewistas dybe erfaring med design og kaffesmag og kombinerede den med forventningerne fra fagfolk, der har brug for elkedler, der optræder på verdensscenen. Brewistas designere kender vigtigheden af ​​præcisionsskænkning og dannede et ergonomisk håndtag, der var nænsomt afbalanceret, stilfuldt og let at kontrollere. Pour over kræver et fremadrettet design. Den elegante goosnecktud blev gentagne gange testet og konstrueret for at finde den ultimative vandstrømskontrol til at give dig hurtigere eller langsommere hældninger. Med funktioner som temperaturkontrol til grader, huritg kogning og hold på varmen, bringer Brewista videnskaben om en kaffeoplevelse uden sidestykke til derse tekniske design og til dit hjem.

 

Farve
Sort
Kapacitet
1L
Display
LCD
Timer
Ja
Temperaturstyring
Ja
Model nr.
BA10VKVDE-BK