Sage SDC 450 UK - Precision Brewer Kaffemaskine

2.398,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet

Sage SDC 450 UK - Precision Brewer Kaffemaskine

Precison Brewer er en af de helt nye og unikke kaffebrygger maskiner på markedet. Precision Brewer er skiller sig ud på flere forskellige parametre. Den har den særlige SCA-kvalifikation. Denne kvalifikation har den fordi den har en utrolig evne til at holde en præcis temperatur. Dette gælder både når der skal laves varm kaffe, men bestemt også kold. Den kolde kaffe også kendt som Cold Brew er nemlig også en af de særlige egenskaber denne kaffemaskine har. Den har i alt 6 forskellige brygge former, hvor af nogle af dem er - My Brew, Gold, Fast, Strong, Over Ice og Cold Brew. Udover de mange forskellige bryggemuligheder skiller den sig også ud fordi den er super hurtig til at brygge helt op mod 12 kopper kaffe på under 7 minutter. Dette gør den ideel til både privat brug og til mindre virksomheder. 

Præcis temperaturregulering 

Det er altid super vigtigt af have styr på temperaturene når der laves kaffe. Dette gælder selvfølgelig både når man snakker om den varme kaffe, men bestem også når man snakker om cold brew. Denne lækre maskine har udmærket sig til SCA kvalifikationen, hvilket betyder den har den unikke evne til at holde kaffe ved en konstant og præsic denne temperatur. Det innovative design er blandt andet med til at gøre dette muligt. 

Registrering til præcision 

Udover at have en unik evne til at holde på en præcis temperatur, har denne maskine også en anden innovativ indstilling. Denne kaldes "Steep and release". Denne indstilling kontrollere vandets og kaffens kontakttid. Dette gælder både om der brygges enkeltkop-, en kande eller kold kaffe. Maskinen sørger altså automatisk for at der nøje bliver den bliver indstillet så der bliver trukket den bedste smag ud af kaffen hver gang. 

 

Fordele ved Precision brewer 

  • 6 forskellige bryggeformer
  • Passer som oftest til filtertragten
  • Har SCA-standard kvalifikationen
  • Fantastisk kaffe hver eneste gang
  • Den praktisk termokande holder kaffen lækker varm 

Læs meget mere om Sage maskiner og andre af deres lækre produkter, her:

https://www.mokkahouse.dk/vores-kaffemaerker/sage-by-heston-blumenthal/