Sage SDC 400 UK - Precision Brewer Kaffemaskine

2.131,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet

Sage SDC 400 UK - Precision Brewer Kaffemaskine

Det er svært at undvære en god kaffemaskine i sit hjem. Så hvis man ligesom os elsker kaffe, så er denne "Precision Brewer"-kaffemaskine fra Sage et rigtig godt valg. Du kan både brygge hurtig kaffe, men som noget helt specielt kan den også brygge koldbrygget kaffe - Kaffe af rigtig god kvalitet. Denne lækre maskine har flere forskellige bryggeindstillinger, blandt disse finder man blandt andet, My Brew, Gold, Fast, Strong, Over Ice og Cold Brew. "The Precision Brewer" kan indeholde 1,8 liter vand i vandbeholderen, og er en af de første maskiner i verden med mærkningen SCA-kaffemaskine. Den kan lave op i mod 12 kopper kaffe af gangen, hvillket g'r den ideel både til hjemmebrug og mindre virksomheder. 

Ekstraordinær temperaturkontrol

De mange forskellige slags kaffer smager allerbedst, når det brygges ved den rette temperatur. Hvis kaffen bliver for varm kommer den til at smage brændt/bittert. For kold en kaffe for en underekstraheret og sur smag. Du kan super let justere vandets bryggetemperatur med ± 1°C for at få den bedst mulige smag ud af din favoritkaffe.
Velsmagende kaffe kræver præcis kontrol over temperatur, gennemløbshastighed og kontakttid.

Unik harmoni mellem kaffe og vand

Denne lækre maskine har en super egenskab til at styrer vand- og kaffekontakttiden, både når der brygges til enkelt serveringer eller til cold brew. Denne innovative funktion kaldes Sage’s Small Cup™ Detection. Den styre med præcision kaffens styrke så du får den bedste kop kaffe hver gang. 

Fordele ved Precesion brewer

  • SCA-standard giver en ekstraekstraordinær kaffe
  • Bryg kaffen lige så det passer til din smag
  • Sofistikeret, lækkert og stilrent design
  • Følg med i hele bryggeprocessen i glaskanden
  • Passer til de fleste filtre

Læs mere om Sages produkter her:

https://www.mokkahouse.dk/vores-kaffemaerker/sage-by-heston-blumenthal/