Nivona Cafe Romatica 769 Espressomaskine

6.499,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet
Fordele ved Nivona CafeRomatica 769

Praktiske hjul under bunden
Ægte americano
Aroma Balance system - indstil bryggeflowet
Ny, forbedret og mere lydsvag kværn
MyCoffee funktion - 1 personlig opskrift
App-funktion
Farvedisplay
Kopbelysning

Nivona Cafe Romatica 769 Espressomaskine

Nivona CafeRomatica 769 er en fuldautomatisk espressomaskine med en flot sølvfarvet front og en lang række fede funktioner!

Nivonas nye 7x9-serie er en opdateret udgave af den utroligt populære 700-serie - her har maskinerne fået ny drypbakke med ridsefri overflade, samt en helt ny kværn. hvor lydniveauet på formalingen af kaffen er langt lavere end på tidligere modeller.

Nivona CafeRomatica 769 er udstyret med Aroma Balance system med tre forskellige aromaprofiler (dynamisk, konstant og intens), som sikrer maksimal aroma og en præcis ekstraktion og du har dermed endnu flere muligheder for at få den perfekte kop kaffe!

Takket være den indbyggede Bluetooth funktion, kan du downloade Nivonas “Smarter Coffee”-app og dermed betjene din maskine via din smartphone eller tablet. App’en giver dig mulighed for at programmere maskinens drikke!

Dette er en fuldautomatisk oneTouch espressomaskine, hvilket betyder, at når du skal brygge en kop kaffe med mælk, suger maskinen selv mælken op fra en mælkekarton eller beholder, hvorefter den varmes, skummes og hældes i koppen efterfulgt af kaffe.

Nivona CafeRomatica 779 giver dig mulighed for at tilpasse din kaffe- og mælkedrik, som du ønsker det. Du har valget mellem 5 kaffestyrker, den totale mængde og forholdet mellem kaffe og mælk, så du kan kan lave din kaffe præcist som du vil have den!