Nivona Cafe Romatica 789 Espressomaskine inkl. 3kg friskristet kaffe

6.199,00 DKK
inkl. moms
5 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet
Fordele ved Nivona CafeRomatica 789

Praktiske hjul under bunden
Ægte americano
Aroma Balance system - indstil bryggeflowet
Ny, forbedret og mere lydsvag kværn
MyCoffee funktion - 5 personlige opskrifter
App-funktion
Farvedisplay
Mælkebeholder medfølger

Kaffemaskine Nivona Cafe Romatica 789

Nivona CafeRomatica 789 er seriens topmodel - en fuldautomatisk espressomaskine med højglans 3D-look i antracitgrå. En super fed espressomaskine med en lang række fede funktioner, der gør kaffebrygningen til en leg.

Nivonas nye 7x9-serie er en opdateret udgave af den meget populære 700-serie - her har maskinerne fået ny drypbakke med ridsefri overflade, samt vigtigst af alt: en helt ny kværn hvor lydniveauet er betydeligt lavere end på tidligere modeller!

Nivona CafeRomatica 789 er udstyret med Aroma Balance system med tre forskellige aromaprofiler (dynamisk, konstant og intens), som sikrer maksimal aroma og en præcis ekstraktion og du har dermed endnu flere muligheder for at få den perfekte kop kaffe!

Takket være den indbyggede Bluetooth funktion, kan du downloade Nivonas “Smarter Coffee”-app og dermed betjene din maskine via din smartphone eller tablet. App’en giver dig mulighed for at programmere maskinens drikke!

Dette er en fuldautomatisk oneTouch espressomaskine, hvilket betyder, at når du skal brygge en kop kaffe med mælk, suger maskinen selv mælken op fra en mælkekarton eller beholder, hvorefter den varmes, skummes og hældes i koppen efterfulgt af kaffe. Du har valget mellem 5 kaffestyrker, den totale mængde og forholdet mellem kaffe og mælk, så du kan lave din kaffe præcist som du ønsker!

Nivona CafeRomatica 789 er 7x9-seriens topmodel, som udmærker sig ved at have muligheden for at lave hele 5 forskellige MyCoffee opskrifter. Der medfølger desuden en praktisk mælkebeholder med en kapacitet på 1 liter.