Wilfa WSCG-2 Kaffekværn + Chemex classic kaffebrygger - 6 kops tilbud

889,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet
Wilfa WSCG-2 inkl. Chemex 6 kops kaffebryggerCHEMEX CLASSIC KAFFEBRYGGER:

Med Chemex classic kaffebrygger du kan opnå en blød og rund smag i din filterkaffe.
Chemex er den ny fortolkning af 'pour-over'-teknikken, hvor filterholder og kande er samlet i ét. Denne kaffe brygge er flot, enkelt og kan bruges som en serveringskande, som pynter på bordet.

Denne model er lavet med en ikonisk trækrave, i stedet for den elegante glashåndtag
Fordele ved chemex kaffebrygger

Blød og rund smag
Nem at rengøre
Stilfuldt design
Lavet af ikke porøst Borosilicate glas som ikke absorberer smag

WILFA CLASSIC NYMALT KAFFEKVÆRN:

Wilfa Classic Nymalt kaffekværn er til dig der vil have værdi for pengene. Kværnen er konisk, hvilket minimerer de såkaldte "fines" og sikrer en god smag i kaffen. Du kan indstille hvor groft eller fint du ønsker at kværne din kaffe afhængigt af hvordan du vil brygge den, og ligeledes indstille tiden på den.

Med Wilfa Classic Nymalt kan du kværne præcist ved hjælp af fem forskellige kværningsgrader. Vælg mellem groftmalet, filtermalet, franskpresset, mocca og aeropress. Kaffekværnen er i rustfrit stål og har en hoveddel af sort plastmateriale. Den medfølgende kop til påfyldning og kaffebønnebeholderen er lavet af gennemsigtigt plastmateriale med UV-filter. Timer-funktionen kontrollerer kaffemængden. Strømledningen kan opbevares under hovedenheden. Sikkerhedsbeskyttelse mod overbelastning af motoren.

Din kaffekop er lækker hver gang, takket være Wilfa Svarte Aroma kaffekværnen.

Wilfakværnen har derudover fået et lækre design og en bedre finish i brugeroplevelsen.
Bønneholderen og kaffebeholderen er lavet af transparent plastmateriale med UV-filter, der beskytter mod sollys. Timerfunktionen giver dig mulighed for at indstille tiden i forhold til den mængde kaffe du ønsker at male.

OBS! Kaffekværnen kan ikke kværne meget lysristede kaffebønner med en fin formalingsgrad, eller for store mængder ad gangen.