Mahlkönig EK 43

21.995,00 DKK
inkl. moms
Levering 3 - 5 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet

Mahlkönig EK 43 er den ultimative espresso kaffekværn fra Mahlkönig, du får den bedste kombination af en usædvanlig robust kværn med høj kværn kapacitet og en kværn der er egnet til forskellige slibeprodukter samt forskellige finheder som f.eks. tyrkisk-fin og eller espresso.

EK43 kan prale af uovertruffen partikelfordeling - det vil sige konsistens i slibestørrelse. Det betyder færre fines, forbedret cupklarhed og mulighed for højere udvindingsudbytter uden bitterhed. Kaffekværnen har en ekstremt trinløs tilpasning over et bredt udvalg. EK43 er velegnet til næsten alle metoder til fremstilling af kaffe og du kan let skifte mellem opskrifter med den nummererede urskive - Du kan endda male til store partier eller til kundernes køb.  Tragterne kan låses med en glideplade for at muliggøre en let udveksling af tragter med forskellige slibeprodukter

EK43 har performance - Espressokværnen har en motor der udnytter kraften på næsten to heste. Din kaffe kværnes fra bønner til pulver med en hastighed på 21-25 gram per sekund. Da det er meget vigtigt, så du ikke får gammel kaffe i din næste brygning, kan du med Ek 43 sagtens rengøre tuden ved at banke med klemmen.

Mahlkönig EK 43 er bygget sådan at du kan fastsætte din skål/pose i kværntuden, så slipper du for at have kaffe ud over det hele, men stadig have begge hænder frie.

Med Mahlkönig EK 43 espresso kaffekværn får du bl.a.:

  • Robust slibemaskine med høj slibekapacitet
  • En kaffekværn der er velegnet til forskellige anvendelser: filter, espresso eller tyrkisk fin kaffeslibning
  • Slibning af andre grister såsom krydderier, korn, valmuefrø og hørfrø er muligt med individuelle slibeskiver
  • Nem og præcis slibestilling
Tomgangshastighed
1450 omdr./min. (50 Hz); 1760 omdr./min. (60 Hz)
Slibeskive diameter
98 mm / 3,86 in
Slibeskive materiale
Støbt stål
Gennemsnitlig slibekapacitet
ca. 25 g / s
Hopper kapacitet
ca. 1500 g / 3,31 lb
Maks. nominel effekt
1300 W
Dimensioner (w x h x d):
23 x 77 x 41 cm
Nettovægt:
26 kg
Certificeringer
CE, CB, ETL Safety, ETL Sanitation