Sage the Puck Sucker - Knock Box

594,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet
Puck Sucker fra Sage, gør det nemt og støjsvagt at bortskaffe kaffen efter du har brygget.

Sage the Puck Sucker løser svineriet

En af grundende til at vælge en Sage espressomaskine, ud over en god kop kaffe, er netop man vil undgå rodet. Og så hjælper det ikke noget hvis der ligger kaffegrums over det hele. Det har Sage netop læst med deres Puck Sucker. I stedet for at slå kaffepucken ud i en knock box, som både larmer og sviner, så suger denne automatiske knock box i stedet pucken ud, og ned i beholderen, nemt, lydsvagt og effektivt. Sage Puck Sucker passer til Sage Oracle, Sage Oracle Touch og Sages Dual Boiler serie, da disse Espressomaskiner, benytter 58 mm portefilteret. 

Kompatibel med Sage Oracle og Dual Boiler-serien

Passer til 58 mm Sage-portafiltre, som kun findes i Oracle og dual boiler modellerne. Alle andre Sage espressomaskiner, benytter sig at 53 mm. 

Stille og nem vakuumekstraktion

Et vakkum sug aktiveres automatisk, når portafilteret aktivere den lille røde kontakt, og derved frigør espressopucken fra portafilteret i en hurtig og sikker bevægelse.

Nem rengøring og Tåler opvaskemaskine 

En af de helt åbenlyst fordele ved Sage Puck Sucker er at den er nemt at rengøre og tilmed tåler opvaskemaskine, Låget har en hurtig åbnemekanisme, og du kan nemt tømme kaffen i skraldespanden og Tritan-beholderen kan tåle opvaskemaskine. 

Batteri
9 V-batteri medfølger
Aktivering
Automatisk aktivering
Størrelse
Passer KUN til 58mm Sage-portafiltre
Rengøring
Tritan-beholder tåler opvaskemaskine
Kapacitet
10-12 pucker
Pumpe
Vakuumpumpe
Desig
Rillet