Rocket Giannino Espressokværn - Sort / Krom

6.250,00 DKK
inkl. moms
3-7 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet
Nøjagtig dosering
Automatisk stopfunktion
Forskellige malegrader
Kraftfuld motor

Giannino er en ekstraordinær espressokværn, der er skabt til at levere enestående kværning af kaffebønner og sikre en sublim espressooplevelse. Denne kværn er et resultat af den høje kvalitet og omhyggelige håndværk, der kendetegner Giannino-mærket.

Giannino espressokværnen er udstyret med en kraftfuld motor og avanceret kværnteknologi, der sikrer en præcis og ensartet kværning af kaffebønnerne. Den kan let justeres til forskellige malegrader, hvilket gør det muligt for dig at tilpasse kværningen til dine individuelle præferencer og bryggemetoder.

En af de fremragende egenskaber ved Giannino er dens doseringspræcision. Den er udstyret med en nøjagtig doseringsmekanisme, der sikrer konsistens og nøjagtighed i mængden af kværnet kaffe til hver espresso. Dette bidrager til at skabe en ensartet smagsprofil og kvalitet i dine bryg.

Brugervenlighed er også i fokus hos Giannino. Den er nem at betjene med et intuitivt kontrolpanel, der giver dig mulighed for at justere kværneindstillingerne med lethed. Den har også en automatisk stopfunktion, der sikrer, at kværnen stopper, når den ønskede mængde kaffe er opnået.

Designmæssigt er Giannino en æstetisk fornøjelse. Den er elegant og stilfuld i sit udseende og vil være en smuk tilføjelse til ethvert køkken eller kaffebar. Den er også robust og holdbar, hvilket sikrer, at den vil have en lang levetid og yde fremragende resultater over tid.

Samlet set er Giannino espressokværnen en fremragende maskine, der leverer en præcis og ensartet kværning af kaffebønner og bidrager til at skabe den perfekte espressooplevelse. Med dens imponerende ydeevne, doseringspræcision og flotte design vil Giannino være en værdifuld partner for enhver kaffeentusiast eller professionel barista, der stræber efter det bedste resultat i deres espresso.

 

Brand
Rocket
Model
Giannino
Farve
Sort / Krom
Vægt (kg)
7,5 kg
Mål (Længde/Højde/Brede)
162 x 400 x 246