Rancilio Classe 9 USB TALL - 2 grupper

52.230,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet
- Display
- Tall version – til høje glas
- ABM.07 – Automatic Boiler Management (Temperatur styring)
- Auto Cleaning Program
- 2-tea – 2 vandindstillinger, volume og temperatur
- C-lever – ergonomisk steamer håndtag
- Soft Touch knapper og ergo portafiltre
- LED Barista Light
- Kopvarmer
- Auto on/off
- Easy fix

En perfekt espressooplevelse

Med en solid og exceptionel espressomaskine som Rancilio har du forudsætningerne for at levere en helstøbt espressooplevelse hver gang. Vi har kåret den italiensk espressomaskine Rancilio som den absolut bedste espressomaskine, fordi den er suveræn overlegen på alle områder.

Afgørende egenskaber for eminent kaffe

Rancilio har de egenskaber, der skal til for, at du kan brygge en espresso af høj kvalitet. Den optimale gennemløbstid for en espresso ligger på 22-30 sekunder, alt efter hvordan du ønsker din espresso. Temperaturen på vandet skal ligge stabilt på et niveau mellem 90-93 grader. Derudover er det afgørende, at trykket ligger på 9-10 bar, fordi trykket sikrer, at der kommer den rette mængde ”crema” på toppen af espressoen. Netop disse essentielle egenskaber får du med, når du laver kaffe på en Rancilio espressomaskine.

Rancilio har det hele

Espressomaskiner fra Rancilio besidder alle de kvalifikationer, en professionel espressomaskine skal have. Med den banebrydende teknologi sikrer du de bedste forudsætninger for, at du kan brygge den perfekte espressokaffe til dine kunder.

Designet på Rancilio er autentisk og luksuriøst. Alene synet af den flotte espressomaskine vil fylde din restaurant eller café med italiensk klasse. En Rancilio espressomaskine er derfor det oplagte valg til virksomheder, der vil investere i en rigtig god espressomaskine, hvor driftssikkerhed og brugervenlig betjening også er afgørende kriterier.

Rancilio Classe 9

En espressomaskine med elektronisk styring og automatisk dosering. Den er designet med et innovativt styringssystem, Xcelsius, der gør det muligt at indstille kaffens temperatur med enten en stigning eller et fald på fem grader i løbet af de 25-30 sekunder, det tager at brygge espressokaffen. Denne teknik gør, at du får de enkelte aromatiske nuancer frem i hver enkelt blanding, hvilket giver en perfekt espressokaffe.