Nuova Simonelli Prontobar Touch

49.995,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet
- 10 programmerbare kaffefunktioner for Espresso, Dobbelt Espresso, Americano Cappucino, Macchiato, Latte og varmt vand.
- Professionel steamarm til mikroskum
- Brygger op til 160 kopper kaffe om dagen
- Brugervenligt 7" Touch LCD-display

Denne nye Nuova Simonelli Prontobar Touch, kommer med 7” touch skærm og helt ny software, som er tilpasset med mange års brugererfaringer og de bedste bryggeprincipper.

En intuitiv og hurtig skærmmenu, styrer effektivt brugeren gennem udvælgelse af drikkevarer (op til 20 forskellige), med tilpasning af ikoner og navn på hver drink. Det er lige så nemt som at bruge en smartphone.

Den kompakte superautomatiske espressomaskine, laver fantastisk kaffe og velegnet til kontor, kantine, eller andet erhverv. Nuova Simonelli har i over 75 år bygget espressomaskiner, og det er det bedste af denne lærdom, de har automatiseret i Prontobar. Prontobar kan levere op til 160 kopper kaffe om dagen, og med to indbyggede kværne går der længe, inden den løber tør for kaffe. To store kedler sørger både for, at vandet til bryg har den rette temperatur, og der altid er masser af steampower til at skumme mælk med. Mælkeskumningen foregår med en professionel damparm, der kan producere den fineste mikroskum til latté eller cappuccino.