Mazzer Mini Manuel Kaffekværn Sort

4.785,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet

Kvaliteten af den kværnede kaffe fra en Mini er utrolig høj, og ingen anden kværn på markedet er i stand til at lave den samme ensartethed og konsistens som denne kværn.
De er fjedreophængte (Mazzer patent), hvilket muliggøre den flydende og af formalingsgraden.
De er monteret direkte på motorakslen, og den kraftige 250 watt motor roterer med 1600 omdrejninger i minuttet. De store kværnblade på 58 mm opgives af Mazzer til at have en holdbarhed på ca. 300 kg.
Hvis du forbruger 0,5 kg om ugen, holder kværnbladene i ca. 12 år før de skal udskiftes Kvalitet har altid været i højsæde hos Mazzer, og alt på Mini'en er lavet i de bedste materialer, og i den højeste præcision.
Det er derfor ingen tilfældighed, at de fleste caféer netop foretrækker denne kværn.
Stille og ingen statisk elektricitet Mini'en er meget lydsvag, og der er derfor ingen problemer med at samtale, også selvom der kværnes.
Lyden fra kværnen er nærmest "turbineagtig" når der kværnes, og lyden giver indtryk af et rigtigt stykke supermekanik.
Statisk elektricitet, som er et problem på mange kaffekværne, eksisterer ikke på en Mini, idet alle de elektriske dele er totalt isoleret fra metaldelene på kværnen. på Mini'en er markedets bedste, og justering af doseringen foregår nemt og præcist ved hjælp af en inde i doseringskammeret. Doseringsmængden kan varieres fra mellem 6 til 9 gram.

Bønnebeholderen kan indeholde 600 gram og har i bunden en smart , som gør det muligt at aftage beholderen for påfyldning, også selvom den ikke er tømt.
Såfremt det kniber med pladsen under køkkenskabet eller du bare ønsker dig en mindre bønnebeholder laver Mazzer en model som kun indeholder 400 gram.
Alle kværne bliver prøvekørt inden de forlader Mazzer fabrikken, som ligger tæt på Venedig i Italien.
Selvom kværnen støvsuges før den forlader Mazzer, kan du altid finde spor af kaffe på helt nye kværne.
Du skal vælge Mazzer Mini Manuel, hvis du vil have en kværn bygget i den allerbedste kvalitet, og gerne vil have et prisstærkt alternativ til kværne med digital dosering.

VIGTIGT: Når du justerer din formalingsgrad finere, skal kværnen enten være helt tom for kaffebønner eller også skal kværnen være tændt, så kværnbladene roterer. 
BEMÆRK desuden, at alle kaffekværne testes med rigitge kaffebønner fra fabrikken, og derfor kan der forekomme rester af kaffe i kværnen når den udpakkes fra ny.