Mazzer Mini Electronic Filter Kaffekværn Poleret Alu

7.770,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet

Professionel kaffekværn til kværning af filter eller stempelkaffe brygning til hjemmebrug. Den kværner direkte ned i kop, så man kan hælde det kværnet kaffe ned i sit filter. Topbetjent med knapper til kværning til lille portion eller stor portion, alt efter hvordan du vælger at indstille den tidsmæssigt.

På denne kaffekværn fra italienske Mazzer Luigi S.R.L er kvalitet og funktion helt i top, både for hjemmebaristaen og for en mindre café og restaurant eller på kontoret. Kvaliteten af den kværnede kaffe fra en Mazzer Mini er utrolig høj, og ingen anden kværn på markedet er i stand til at lave den samme ensartethed og konsistens som denne kværn. De store kværnknive på 64mm, er fjedreophængte (Mazzer patent), hvilket muliggør den flydende kværning og lette justering af formalingsgraden. De er monteret direkte på motorakslen og den kraftige 250 watt motor roterer med 1600 omdrejninger i minuttet, opgives af Mazzer til at have en holdbarhed på ca. 300 kg. Hvis du forbruger 0,5 kg om ugen, holder kværnbladene i ca. 12 år før de skal udskiftes.

Kvalitet har altid været i højsædet hos Mazzer Luigi S.R.L., og alt på Mini'en er lavet i de bedste materialer og i med højeste præcision. Det er derfor ingen tilfældighed, at de fleste caféer netop foretrækker en kværn fra Mazzer Luigi S.R.L. Mini'en er meget lydsvag, og der er derfor ingen problemer med at samtale, også selvom der kværnes lige ved siden af. Lyden fra kværnen er nærmest "turbineagtig" når der kværnes, og lyden giver indtryk af et rigtigt stykke supermekanik. Statisk elektricitet, som er et problem på mange kaffekværne, eksisterer ikke på en Mazzer Mini, idet kværnene er udstyret med antistatisk filter, som fjerner den statiske elektricitet som opstår ved kværning - derfor bliver resultet en lind og flydende strøm af kværnet kaffe, helt uden klumper.

Bønnebeholderen kan indeholde 320 gram og har i bunden en smart fatning, som gør det muligt at aftage beholderen for påfyldning, også selvom den ikke er tømt.

Mazzer Mini er et eksklusivt produkt og er oprindelig udviklet til mindre caféer som den primære kværn, og til større caféer som sekundær kværn til eksempelvis koffeinfri kaffe.