Mazzer Major Posekværn Sølv

9.360,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet
Tekniske data - 83 mm flade knive
- Trinløs justering af formalingsgraden - Poseklemme på udløbstud
- Indbygget tidsstyret blæser, der sikrer bønnerne ikke bliver varme under formalingen - Tid for 14 g malet kaffe: 4-5 sekunder - Bønnebeholder: 1,8 kg - Vægt: 20 kg - Mål:(B x D x H) 240 x 263 x 610 mm (eksl. drysbakke)

Det ligger i navnet at Mazzer Major er en imponerende kværn. Mazzer Major er den største af Mazzers kværne med flade kværnblade, der har en diameter på hele 83 mm.
Denne model er en posekværn, og har en stor udløbstud med poseklemme. Klemmen sikrer, at posen bliver siddende under hele kværningen, og alt kaffen lander i posen og ikke på bordet.
Den store udløbstud gør modellen yderst velegnet, når du maler både til filterkaffe og stempelkande, da der hverken er doser eller tragt i vejen, og du kan kværne direkte ned, hvor du skal bruge kaffen.
Du kan også holde din filterholder til espresso direkte under udløbet, hvis du altså kan nå at slukke, inden det er fyldt til over kanten - Major'en bruger ca. 5 sekunder på at kværne kaffe til et dobbeltskud.
Kvalitet i topklasseNår du køber en Mazzer Major får du virkelig super kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Mazzer Major er bygget i en helt utrolig kvalitet, og alle delene i kværnen er forarbejdet med en præcision på 2/100 mm De er fjedreophængte (Mazzer patent), hvilket muliggøre den flydende og af formalingsgraden. De er monteret direkte på motorakslen, og den kraftige 650 watt motor roterer med 1600 omdrejninger i minuttet. De store kværnblade på hele 83 mm opgives af Mazzer til at have en holdbarhed på ca. 300 kg.
Kvalitet har altid været i højsæde hos Mazzer, og alt på Major er lavet i de bedste materialer, og i den højeste præcision. Det er derfor ingen tilfældighed, at de fleste caféer netop foretrækker denne kværn til dagligt. Bønnebeholderen kan indeholde 1,8 kg og har i bunden en smart , som gør det muligt at aftage beholderen for påfyldning, også selvom den ikke er tømt. 


VIGTIGT: Når du justerer din formalingsgrad finere, skal kværnen enten være helt tom for kaffebønner eller også skal kværnen være tændt, så kværnbladene roterer. 
BEMÆRK desuden, at alle kaffekværne testes med rigitge kaffebønner fra fabrikken, og derfor kan der forekomme rester af kaffe i kværnen når den udpakkes fra ny.