Kinto - To go tumbler 360 ml

359,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet
KINTO To Go Tumbler er en serie af genanvendelige termokrus, der er designet til at gøre det nemt at tage dine yndlingsdrikkevarer med dig på farten.

KINTO To Go Tumbler har et elegant og minimalistisk design, der gør den velegnet til både formelle og afslappede situationer. Tumblernes form er let at gribe om, og de passer normalt godt i de fleste kopholder og tasker.

Tumblernes termoegenskaber holder dine drikkevarer varme i længere tid, eller hvis du foretrækker kolde drikke, hjælper de også med at holde dem kolde. Dette gøres ved hjælp af dobbeltvægget isolering og vakuumisoleringsteknologi.

Tumblere fra KINTO To Go-serien er normalt fremstillet af rustfrit stål af høj kvalitet, der sikrer holdbarhed og termisk isolering. Materialet sikrer også, at smagen og aromaen af dine drikkevarer ikke påvirkes.

Låget på KINTO To Go Tumbler er normalt designet med fokus på lækagesikring. Dette gør det praktisk at have i tasken uden at skulle bekymre sig om utilsigtede lækager. Låget kan normalt åbnes og lukkes med en hånd.

 

KINTO To Go Tumbler-serien har været populær blandt folk, der ønsker at reducere brugen af engangsplastik og papirkopper og samtidig holde deres drikkevarer ved den ønskede temperatur i løbet af dagen.