Chai latte original - økologisk

90,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet
HYGGE! Chai Latte Original er nøje sammensat med de lækreste økologiske ingredienser, herunder friskmalede krydderier, for at skabe en unik smag. Nyd en blød og smagsfuld kop økologisk Chai Latte.
HYGGE!'s høje fokus på kvalitet og bæredygtighed sikrer, at du kan forkæle dine smagsløg samtidig med at tage et miljøvenligt valg. Prøv vores Chai Latte Original og oplev en autentisk smag af HYGGE.

Træd ind i en verden af smag og kvalitet med vores udsøgte Chai Latte Original. HYGGE! har omhyggeligt udvalgt de bedste økologiske ingredienser, inklusive nøje udvalgte, friskmalede krydderier, for at skabe en unik og lækker smagsoplevelse. Vores Chai Latte er en lækker og smooth blanding, der forkæler dine smagsløg med hver eneste slurk. Vi er stolte af at tilbyde dig en kop, der er sammensat med 100% økologiske ingredienser. 

Chai Latte bryggeguide:

Du kan lave din Chai Latte på både vand og mælk, så det ikke er varmere end 80 grader. Er du mere til det søde, kan den laves på letmælk eller sødmælk. Hvis den skal være mindre sød, kan du bruge minimælk, skummetmælk eller vand. 

Ingredienser: Sukker fra sukkerrør*, Skummetmælkepulver*, Sødmælkepulver*, Sort Te Ekstrakt 2%, Naturlig Aroma, Salt, Krydderier.

*Indeholder mælk.

*fra økologisk landbrug.